2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شری 😂

یه هفته اوند خونم دوروز آخر مسموم شدم رفتم بیمارستان ، بعد باور نکرد قهر مرد و به همه کفت عروسم بیرونم کرده، حالام نیترسم روبه رو شیم جواب سلاممو نده😢

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
جان

عزیزم امتحانامو چی میکنم م. ی. ر. ی. ن. م توش یا قبول میشم? 

این پسر اسگله امیر علی حسی نسبت بم داره اون یکی چی علی رضا، اخه خیلییی مسخره بازی در میارن کلا اینجورین یا حسی هس? 

دوستام(سوگند، فرزانه، معصومه، فاطمه) پشت سرم چیا میگن بلخره ی روز میان پیشم مث قبل بچتیم، بگردیم.....?

🥺💜 

باید ازشون بگی برام و بدونم مشکل چیه تا ایندت بگم

دونفر خیلی همو دوست داشتن  دختره بیش از پسر دوست داشت یهو سرد شدن یکی اختلاف انداخت بینشون

خواهر پسره از رابطشونم همه خبر دارن پسره هم رفته سربازی 

کلا الان ل از لج و لج بازی میکن یا شایدم پسره دوسش نداره  به حدی پسره متنفر شده که حاضر نیست حتی بگه برو نمیخامت جواب نمیده 

دوسال باهم بودن  

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af
 دوست داره ولی ادمی نیست ثابت کنه ولی بیشتر تو رفتارش اثبات میکنه

میشه بهم‌بگی من با پیام‌ازدواج‌میکنم یا نوید پسر سهیلاخانم؟؟؟؟ 

کِی نامزد میشم؟؟؟؟☹☹☹☹☹☹☹

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
رابطشون درست نمیشه و دختره با یکی دیگه دوست میشه🙂💔

زهراجون طناز میاد بامن آشتی کنه و از دلم دراره قهر ودعوایی که امروز راه انداخت رو؟؟؟؟😔😔 رابطمون اوکی میشه؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
رابطشون درست نمیشه و دختره با یکی دیگه دوست میشه🙂💔

مرسی عزیزم 🙂 دختره خواهرمه 

خیلی براشون ناراحتم بی دلیل دارن جدا میشن  

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af
عزیزم امتحانامو چی میکنم م. ی. ر. ی. ن. م توش یا قبول میشم?  این پسر اسگله امیر علی حسی نسبت ب ...

امتحانت بستگی به خوندت داره ولی موفق میشی انشااا..

هردوشون سواستفاده میکنن ازت یکی دوست داره که نمیدونی ولی میفهمی بلاخره..

دوستات چن وقته باهاشون رابطه نداری

امتحانت بستگی به خوندت داره ولی موفق میشی انشااا.. هردوشون سواستفاده میکنن ازت یکی دوست ...

میشه بگی دختر عموم قصدش خودکشی بود که قرص خورده یا اشتباهی خورده یا گفتن میخواست سقط کنه خورده بنظرت کدوم

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖
 جداییشون به نفعشونه پسره سرد تر شده و نمیخاد مثل قبلا شه بعد سربازیش ازدواج میکنه 

میشه بهم‌بگی من با پیام‌ازدواج‌میکنم یا نوید پسر سهیلاخانم؟؟؟؟ 

کِی نامزد میشم؟؟؟؟☹☹☹☹☹☹

سنتون؟

من چند روز دیگه وارد ۳۰ میشم 

پیام ۳۶ نوید ۳۳