امتحانت بستگی به خوندت داره ولی موفق میشی انشااا.. هردوشون سواستفاده میکنن ازت یکی دوست ...
مرسیییی خوشگم
چییی چطوری سواستفاده میکنن کدوم شون دوسم داره امیر علی(اون ک یزرررره چاقه و سفید) یا علی رضا(لاغره و گندمی) میتونی بگی لطفاااا ب مولا امشب خوابم نمیبره تا نفهمم😬
دقیق نمیدونم اما ی سالی شاید بشه مخصوص سوگنده خیلی ماره حالا با این یکی ها حرف اینا بوده اما ن اون
وقتی عم ک مدارس اینا باز شده تو کلاس میبینم شون نگا نگاهی ب هم میکنیم خیلی کمم جروبحث...
زهراجون خواهر نوید طناز امروز باهم بحث کردن سر ی چی الکی و قهر کرد و... دوست بودیم خیلی ام صمیمی و مهربون بودیم🥺🥺🥺🥺 میشه بگی خودش میاد باهامآشتی کنه؟؟؟ رابطمون اوکی میشه؟؟؟
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
معذرت خواهی کردم زهراجون ولی اون خیلی تند رفت و من گریمگرفت
بعدم گفت دیگ نمیخامواتساپ باهات حرف بزنم🥺🥺
سر هیچ و پوچ
میخام ببینم میاد سر صحبت رو باز کنه؟؟؟
بعد زهراجون این نوید پسر خوبیه؟؟؟؟😢😢
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...