2777
2789
عنوان

خواهرا

45 بازدید | 2 پست

#تلنگر 🥀

دعوا شده بود👊

آقا امیرالمومنین(ع)💫 رسید

گفت:آقای قصاب بذار بره!

قصاب گفت به تو ربطی نداره ودستشو برد بالا محکم گذاشت تو صورت حضرت علی(ع)😱

آقا سرشو انداخت پایین و رفت

(زمان خلافت)🍃

مردم ریختند و گفتند فهمیدی کیو زدی؟!

قصاب گفت نه فضولی میکرد زدمش

گفتند زدی تو گوش حضرت علی(ع)خلیفه مسلمین💪👑

قصاب ساتور رو برداشت ودستشو قطع کرد🔪

گفت دستی که بخوره توی صورت حضرت علی (ع) مال من نیست...

جیگرشو داری یه چیزی بهت بگم؟؟؟

امام زمان(ع)فرمودند:

باهرگناهی که میکنی یه سیلی تو صورت من  !!!😭💔

خواهرا برادرا و.. خواهش میکنم ظهور رو تو این شب قدر که باید قدر بدونیم یادتون نره هیچوقت یادتون نره ظهور رو از خدا بخواهیدو قسمش بدهید که نزدیک کنه و برسونه ظهور امام زمان عزیزمان را اقای مان را و سلامتیشو ثواب اعمالتون رو بدید برای ظهور و سلامتی امام زمان کم که نمیشه بر عکس زیاد میشه انشاالله اقا دستتون رو بگیره

🤲 اللهم_عجل_لولیک_الفرج#  

گناهامون به کنار😔واقعا خیلی کار زشتی میکنیم که ایشون رو تنها گذاشتیم ،خیلی بده که یکی حرف بزنه و یه چیزی بهت بگه و تو اصلا بهش اهمیت ندی طوری که انگار اصلا وجود نداره که حرفهاشو بشنوی،من یه مدته که اطرافیانم و حتی خانوادم باهام اینطورین جوری اذیت شدم که نمیشه تصور کرد اونوقت من با دیدن این تاپیک فهمیدم که حقمه چون آقا  و سرور ما سالهاست که از ما خواسته نماز بخونیم و ... ولی ما نه تنها حرفشون رو گوش نمی‌دیدم حتی به خودمون این اجازه رو میدیم که گناه کنیم و از همممهههه بدتر اینکه اکثر مواقع به کل ایشون رو فراموش میکنیم طوری که انگار اصلا وجود ندارن😞😓 هیچ انسانی تا بحال این همه سختی و ناراحتی و غم رو نکشیده که ایشون تحمل کردن😞😓نمی‌دونم چطوری قراره سرم رو جلوشون بلند کنم ،به شدت روسیاهم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.