2777
2789
عنوان

خوب تهش چی؟

124 بازدید | 19 پست

واقعا تهش چی؟تا صبح بیدار میمونیم جوشن کبیر میخونیم،آخرش هم هیچی بهمون نمیده فقط ببخودی خوابو از خودمون میگیریم والا من که تو این چندسال هیچ ثمره ای از این شبای قدری که بیدار موندم ندیدم،بخدا زندگیم بدتر شد ولی بهتر نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه ما مفهوم شب قدر رو درک نکردیم. شب قدر برای بیدار موندن نیس برای بیدار شدنه

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
حرفای تکرای و کلیشه ای و مزخرف

اتفاقا شما بیشتر تو این کلیشه ها  غرق شدی. کی گفته اگه امشب و تا صبح بیدار بمونی قراره زندگیت بهتر بشه؟؟؟ اگه تا صبح بیدار بمونی و قرآن سر بگیری و باز فردا که از جو خارج شدی همون آدم قبل باشی که فایدش چیه. اگه میخوای زندگیت تغییر کنه خودتو باید تغییر بدی یه شب بیداری برات معجزه نمیکنه

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
اتفاقا شما بیشتر تو این کلیشه ها  غرق شدی. کی گفته اگه امشب و تا صبح بیدار بمونی قراره زندگیت ب ...

اولا یه شب بیداری نبود و بالای صدتا شب بیداری بوده دومن خود خدا میگه تو شب قدر سرنوشت یکسال آینده آدمارو مینویسه پس با دعا کردن از من بخواید که چیزای خوبی تو سرنوشتتون بذارم اینو من نمیگم همونایی میگن که شب قد رو شب استجابت دعا میدونن

اولا یه شب بیداری نبود و بالای صدتا شب بیداری بوده دومن خود خدا میگه تو شب قدر سرنوشت یکسال آینده آد ...

بله خدا میگه از من خوب بخواین اما میگه توبه کنید از گناه. نه فقط با زبان و گفتن الغوث، بلکه اگه حقی به گردنته، اگه دلی شکوندی، دروغ گفتی اگه تهمت زدی اگه مالی از کسی خوردی بری و جبران کنی و ازشون حلالیت بطلبی، شما تو کدوم یک از این صد شب بقول خودت این کارو کردی؟؟

بله خدا میگه از من خوب بخواین اما میگه توبه کنید از گناه. نه فقط با زبان و گفتن الغوث، بلکه اگه حقی ...

مگه شما اصلا منو میشناسی؟از کجا میدونی من توبه نکردم؟از کجا میدونی دل کسی رو شکوندم؟ از کجا میدونی دروغ گفتم از کجا میدونی تهمت زدم؟واسه همینه میگم تموم حرفای امثال شما کلیشه ای و مزخرفه