2777
2789
عنوان

خوب تهش چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 19 پست
مگه شما اصلا منو میشناسی؟از کجا میدونی من توبه نکردم؟از کجا میدونی دل کسی رو شکوندم؟ از کجا میدونی د ...

نه من شما رو نمیشناسم. انشالله که همینطوره که شما میگی و پاک و مبرا از همه بدی ها هستی خوشا به سعادتت‌. چنین انسانی آرزوست.. 

فقط یه چیزی، من اگه از چیزی نتیجه نگیرم سعی نمیکنم دیدگاه منفی و شکست خورده خودم و تو چشم و گوش همه بکنم و اونا رو هم متقاعد کنم این راه اشتباهه. هرکسی حق داره راه و شیوه تفکرشو خودش انتخاب کنه. موفق باشی.

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
نه من شما رو نمیشناسم. انشالله که همینطوره که شما میگی و پاک و مبرا از همه بدی ها هستی خوشا به سعادت ...

اتفاقا در اختیار گذاشتن تجربیات برای دیگران از اوجب واحباته ،مثلا وقتی من راهی رو میرم و میفتم توی چاه باید به دیگران هم بگم مواظب باشن تو این راه به چاه نیفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا در اختیار گذاشتن تجربیات برای دیگران از اوجب واحباته ،مثلا وقتی من راهی رو میرم و میفتم توی چ ...

مهم مقصده که براش چندین تا راه وجود داره، شاید راه شما منتهی به چاه میشه و راه بقیه درسته و به مقصد میرسن. 

التماس دعا، شب بخیر

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
مهم مقصده که براش چندین تا راه وجود داره، شاید راه شما منتهی به چاه میشه و راه بقیه درسته و به مقصد ...

از من التماس دعا نخواه چون خدا به من محل نمیذاره میترسم واست دعا کنم تو هم به روز سیاه بیفتی

از من التماس دعا نخواه چون خدا به من محل نمیذاره میترسم واست دعا کنم تو هم به روز سیاه بیفتی

من از هر فردی التماس دعا میخام. چون بنظرم هر بنده برای خدا یه جور عزیزه. مثل بچه های یک مادر برای مادرشون.

عزیزم فک نکن من مذهبی ام نه اصلا اینطور نیست ولی سعی کردم خدا رو جور دیگه از چیزی که توصیفش میکنن بدونم. حتی گاهی راه رسیدن به خدا رو هم جور دیگه میبینم.