2777
2789
برو بابا.همه چی رو سیاسی میکنین. اگه اینجوره که با واکسنای روتین کودکان هم باید بمیرن

واکسن کودکان که چندین ساله داره تزریق میشه هزار جور تست شده بعد به انسان تزریق شده 

هرچند ار این به بعد به اون واکسن‌ها هم امیدی نیست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اونایی که واکسن زدن بدنشون ضعیف و بیشتر دچار بیماری میشن و میشن مشتری دائم وزارت بهداشت و ....و ...ش ...

حالا ما مگه چی هستیم که نسلمون میخواد بمونه غیر از بهم زدن اکوسیستم و کلی آلودگی؟ اینهمه نسل جانداران رفت مگه چی شد؟

واکسن کودکان که چندین ساله داره تزریق میشه هزار جور تست شده بعد به انسان تزریق شده  هرچند ار ا ...

این واکسنا هم از یه جایی شروع شدن ویهویی شدن روتین الان.چرا یه کم فکر نمیکنین خدایی. 

تو، نهایی ترین خواسته ی منی😍😍😍
حالا ما مگه چی هستیم که نسلمون میخواد بمونه غیر از بهم زدن اکوسیستم و کلی آلودگی؟ اینهمه نسل جاندارا ...

دوس دارین به مرگ طبیعی بمیرید و به خواست خدا بمیرید یا یکی دیگه برای بودن و نبودن شما تعیین تکلیف کنه

یکی که میگه تو نباش تا من راحت تر باشم

یکی که دوس داره به جای امام زمان شیطان بشه حاکم زمین

من اصلا توهم توطئه ندارم    فقط به واکسن کرونا بعنوان پیشگیری اعتقادی ندارم و تازه باعث ضعف سیستم ایمنی خیلیا هم شده

ریزش موی شدید و اختلال در پریود وهورمونها و.......عوارضی که بی اطلاعیم

کلاً ما که به هیچ داروی شیمیایی اعتقادی نداریم  تاوقتی طبیعی هست  معتقدم خدا هردردی داده درمانش در طبیعت نهاده

خودت می فهمی چی میگی؟ همش توی توهم هستین  

اره میفهمم چی میگم 

چون راجع به یک مسائلی تحقیق کردم

شما به من فحشم بدی برام نیست

یک نفر درک کنه منصرف بشه از واکسن و آگاه بشه 

یک نفر مفهوم نطم نوین جهانی درک کنه و بدونه چه در انتظارمان هست با واکسن و ...برای من کافیه