نیلا۱۳۶۷ مدیر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 5917 عنوان واکسن | مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 60 پست کیا واکسن کرونا رو نزدن 1401/02/03 | 00:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلا۱۳۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 5917 یک جمعیت ۳۰ میلیونی هستن که فقط میخوان خودشون باشن خدالعنتشون کنه
مرجان_بانو1 عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 9061 برو بابا.همه چی رو سیاسی میکنین. اگه اینجوره که با واکسنای روتین کودکان هم باید بمیرن واکسن کودکان که چندین ساله داره تزریق میشه هزار جور تست شده بعد به انسان تزریق شده هرچند ار این به بعد به اون واکسنها هم امیدی نیست
anabelkatanchi عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 3828 اونایی که واکسن زدن بدنشون ضعیف و بیشتر دچار بیماری میشن و میشن مشتری دائم وزارت بهداشت و ....و ...ش ... حالا ما مگه چی هستیم که نسلمون میخواد بمونه غیر از بهم زدن اکوسیستم و کلی آلودگی؟ اینهمه نسل جانداران رفت مگه چی شد؟
الیm عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 698 واکسن کودکان که چندین ساله داره تزریق میشه هزار جور تست شده بعد به انسان تزریق شده هرچند ار ا ... این واکسنا هم از یه جایی شروع شدن ویهویی شدن روتین الان.چرا یه کم فکر نمیکنین خدایی. تو، نهایی ترین خواسته ی منی😍😍😍
نیلا۱۳۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 5917 حالا ما مگه چی هستیم که نسلمون میخواد بمونه غیر از بهم زدن اکوسیستم و کلی آلودگی؟ اینهمه نسل جاندارا ... ادم ازجنگ میترسه ....ازقحطی ....ازاینکه بچه هاش اذیت بشن
مرجان_بانو1 عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 9061 این واکسنا هم از یه جایی شروع شدن ویهویی شدن روتین الان.چرا یه کم فکر نمیکنین خدایی. من احمقم عزیزم شما بزن بمن چه فقط لطفا دیگه ریپلای نکن
anabelkatanchi عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 3828 بزرگترینشون ملکه انگلیس فکر کنم فقط انرژی خوب داشته باشید و دها کنید الان فرکانس زمین بالاست ... امشب شب قدر هست .بهتره دلها وذهنها همگی خالی از هرنوع کیته ای باشه . التماس دعا
مرجان_بانو1 عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 9061 حالا ما مگه چی هستیم که نسلمون میخواد بمونه غیر از بهم زدن اکوسیستم و کلی آلودگی؟ اینهمه نسل جاندارا ... دوس دارین به مرگ طبیعی بمیرید و به خواست خدا بمیرید یا یکی دیگه برای بودن و نبودن شما تعیین تکلیف کنهیکی که میگه تو نباش تا من راحت تر باشمیکی که دوس داره به جای امام زمان شیطان بشه حاکم زمین
anabelkatanchi عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 3828 ادم ازجنگ میترسه ....ازقحطی ....ازاینکه بچه هاش اذیت بشن بلاخره اینطوری که نمیتونی زندگی کنی.
anabelkatanchi عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 3828 دوس دارین به مرگ طبیعی بمیرید و به خواست خدا بمیرید یا یکی دیگه برای بودن و نبودن شما تعیین تکلیف کن ... خودت می فهمی چی میگی؟ همش توی توهم هستین
nooshafarinsabz عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 4329 من اصلا توهم توطئه ندارم فقط به واکسن کرونا بعنوان پیشگیری اعتقادی ندارم و تازه باعث ضعف سیستم ایمنی خیلیا هم شدهریزش موی شدید و اختلال در پریود وهورمونها و.......عوارضی که بی اطلاعیمکلاً ما که به هیچ داروی شیمیایی اعتقادی نداریم تاوقتی طبیعی هست معتقدم خدا هردردی داده درمانش در طبیعت نهاده
مرجان_بانو1 عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 9061 خودت می فهمی چی میگی؟ همش توی توهم هستین اره میفهمم چی میگم چون راجع به یک مسائلی تحقیق کردمشما به من فحشم بدی برام نیستیک نفر درک کنه منصرف بشه از واکسن و آگاه بشه یک نفر مفهوم نطم نوین جهانی درک کنه و بدونه چه در انتظارمان هست با واکسن و ...برای من کافیه
نیلا۱۳۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 5917 من اصلا توهم توطئه ندارم فقط به واکسن کرونا بعنوان پیشگیری اعتقادی ندارم و تازه باعث ضع ... راست میگید دوست من بعدازتزریق واکسن پریوداش نامنظم شده