2777
2789
عنوان

چ بشکن بشکنیه امشب تو سایت😐

157 بازدید | 9 پست

حالا اگه مثلا ولنتاین بود همه با هم یک دل بودین ها چون شب قدره همه همو کوبیدن بهم 

نکنین بابا

اینکارا دلیه 

هر کی خواست میره مسجد هر کی خواست توی خونش نماز میخوانه و هر کی هم خواست میره رستوران و تفریح 

همه عقل دارن و از من بهتر میفهمن پس تموم کنین بحثا رو

دیگه تاپیک دعوا نبینما میگم لولو بیاد بخورتتون😐😒

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

من دعوایی ندیدم که

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشده

یکی میگه خوب کردم رفتم بیرون یکی میگه به حق علی فلان و بهمان بشی😑😑

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

تاپیک قبل یه نفر خیلی بی ادبی میکرد به بقیه میگفت لیاقت ندارین شماها با این دل چرکینتون امشب برین عزاداری کنین 

ولی برام سوال پیش اومد اوشون با دل پاکش چرا این موقع شب تو سایت داشت به بقیه میپرید؟🤔🤔🤔🤔

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
من دعوایی ندیدم که

والا تاپیکا یکی یکی میترکه سرش

من دعوا ندیدم

خوشبحالت اومدم سایت دلم واشه بدتر شدم

تاپیک قبل یه نفر خیلی بی ادبی میکرد به بقیه میگفت لیاقت ندارین شماها با این دل چرکینتون امشب برین عز ...

بودم اونجا که یکی گفت دلای چرکین لیاقت رفتم به مسجد رو ندارین اصلا

به هیچی کار ندارم ولی همون اماممون هم راضی نیست که همچین حرفایی توی شب شهادتش گفته بشع