2777
2789

بچه ها من بک سوال رو حل کردم بعد جوابش داخل گزینه ها نیست الان هم میشه شما اینا رو حل کنید  ☹️🚶🏻‍♀ اعصابم داغونه من نتونستم حتی یکیو حل کنم چون مامان مریضه بستریه این رو هم یکی دیگه برام حل کرده ایشالا به هرچی که بخواهید برسید 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

این سه تا رو هم اگر تونستید بهم بگید و جوابش رو بزارید من این روزها درگیر مامانم و دکتراش هستم ☹️☹️

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

تو هنوز خودت حل میکنی همهههه ی درساتو؟😐😂😂

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه حل کردی گشنمه بزار افطار کنم واست حل میکنم

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
اشتباه حل کردی گشنمه بزار افطار کنم واست حل میکنم

مرسی 

تو هنوز خودت حل میکنی همهههه ی درساتو؟😐😂😂

پس بدم کی حل کنه 😄 مامانم مریضه 💔 ما اینجا کسی رو نداریم منم دست تنهام 

من زیست فیزیک شیمی ریاضی انگلیسی عربی و... کلا تکالیفو تستا امتحانا با برنامه و اپلیکیشن میدم😂

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

صبر کن باید به انگلیسی برات بزنم غصه نخور به فکر مامانت باش ببینم جواب میده یا ن^^

عزیزم.یکیشون. از گام ب گام کامل مراحل برات نعکسیدم. چون تستی بود. گفتم نیاز نداری. این یکیشون خودت چک کن ببین چجوریاس اصن تو گزینه ها هس یا نه☆