2777
2789

پریروز رفتم چکاب گفت دهانه رحمت دو سانت بازه بچه کاملا چرخیده و تو لگنه ،کمردرد و پادرد دارم روزی دو سه بار انقباض کوتاهم دارم ولی درد زایمان ندارم ،چیکار کنم دردم شروع بشه؟

خدایا شکرت که زندگی شادی دارم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سلامتی زایمان دوم هستین میخواین طبیعی زایمان کنید؟چرا از دکترتون نمیپرسین احتمالا خیلی زود دردا م ...

۲۰ روزه تو همین حالتم☹️دکتر میگه تا دهانه رحم ۴،۵ سانت نشه کاری نمیکنه 

آره ولی خیلی راحت طبیعی زایمان کردم مث آب خوردن بود،خدا کنه اینم همونطوری باشه

خدایا شکرت که زندگی شادی دارم😍
۲۳ سالمه نه دومیه،اولی خیلی راحت ۳۷ هفته بدنیا اومد،ولی الان نمیدونم‌چیکار کنم

بچه ات چیه عزیزم... اصلا استرس نداشته باش اروم باش گلم... قدم بزن کارهاتو بکن چند هفته هستی

ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛

من که 42 هفته و5 روزم بودش دردم نگرفت دو سانت هم باز شده بود.. اخرش هم دردم نگرفت... رفتم خودمو بستری کردم با امپول فشار زایمان کردم

ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛

پیاده روی کن 

رابطه داشته باش باشوهرت کیسه آب راحت تر پاره میشه و زایمان میکنی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"