2777
2789
عنوان

بارداری بقیه

74 بازدید | 11 پست

چرا بارداری بقیه انقدر زود میگذره برای خودمون انقدر دیررررر؟؟؟خسته شدم فقط بگذره این دوران ویار و حال خراب چند هفته یکم بهتر میشم؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لعنتی دقیقااااا

جالبیش اینجاس همه هم میگن تازه الان دوران خوشیته دیگ چی به سرم میخواد بیاد نمیدونم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
عزیزم من ویارم از۶هفته شروع شد داغوووون بود حالم شاید روزی ده بار بالا میاوردم الان۱۶هفتمه قرص دمیتر ...

وای من یک شب در میون زیر سرمم قرصش هیچ اثری نداره آمپولشو میزنم یکم بهتر میشم از اونطرف یبوست شدید گرفتم دل دردم اضافه شده خسته شدم بخدا هی همه میگن خوشحال باش اخه چجوری با حال بد خوب باشم

وای من یک شب در میون زیر سرمم قرصش هیچ اثری نداره آمپولشو میزنم یکم بهتر میشم از اونطرف یبوست شدید گ ...

منم تاحالا چند بار سرم و امپول زدم قرصش اوایل اصلا اثر نداشت بعدا به مرور حالمو بهتر کرد البته الان بچه بزرگتر شده ویارم کمتر شده.

منم یبوست دارم قبل از بارداریمم جوش نمیزدم الان صورتم جوش میزنه کلا این فسقلی گند زده به همه چی😂