2777
2789
عنوان

ترس از کنکور

612 بازدید | 77 پست

سلام نماز روزهاتون قبول❤

ببخشید تاحالا کسی بوده خودش یا اطرافیانش یه سالی رتبه کنکورش افتضاح شده باشه با درصد منفی ولی سال بعدش بتونه زیر ده هزار بشه؟

من پارسال رتبه کنکورم افتضاح شد و چندتا دروس منفی زدم الانم درس میخونم فک  میکنم بازم‌میخوام منفی بزنم و خیلی استرس مییگیرم😢

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پنجمین کنکورمه امسال به خواستم میرسم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

نگرا نباش چرا از قانون جذب استفاده نمیکنی

برو تلگرام سرچ کن پرورش افکار امیر شریفی

تو اینستا هم همین طور

ببین چند نفر تونستن حتی با ۱ ماه خوندن رتبه ۲ رقمی بیارن یا رتبه خوب بیارن

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

خوب خوندی؟؟؟ پارسال رتبت خوب بود؟

نه چهار سال گذشته خوب نخوندم و رتبمم خوب نبود 

اما امسال عالیم 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)