2777
2789
عنوان

کرد و ترک

851 بازدید | 33 پست

سلاممم دوستان عزیز

بنا ب دلایلی از قومیت ها زیاد سر درنمیارم ولی خودم ب شخصه خیلی دوس داشتم که جزعی ازشون بودم

امروز شخصی لر پرسیده بودند که اگر برن تبریز براشون بده یا نه و بیشترایی ها گفته بودن شصت درصد برات سخته

من متوجه نشدم که برای چی

ایا دلیل و پیشینه مربوط به زمان های گذشته داره؟

و خیلی ها بی احترامی کرده بودن در صورتی که من احتمال میدادم مردم از قومیت ها استقبال کنند

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

نمیدونم چرا تاپیک رو عنوان اشتباهی زدم

میخواستم بزنم لر  

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

ما ترکها سختمونه فارسی حرف بزنیم به خاطر همین بقیه ازمون شاکی میشن😆

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما ترکها سختمونه فارسی حرف بزنیم به خاطر همین بقیه ازمون شاکی میشن😆

من بشدت زبان شما ر دوست دارم

ایا تلفظات اشتباه مثل زبان چینی و هانگول منظور رو به اطرافیان نمیرسونه؟

خوب زبونو بلد نیست 

غربت هم هست 

منم بختیاریم اما اصفهان به دنیا اومد و بزرگ شدم و زندگی میکنم شنیدم لر و ترک کلا میونه خوبی ندارن

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

خوب زبونو بلد نیست  غربت هم هست  منم بختیاریم اما اصفهان به دنیا اومد و بزرگ شدم و زندگی ...

بله منم اینطوری متوجه شدم اما دوست داشتم دلیلش رو بدونم

من بشدت زبان شما ر دوست دارم ایا تلفظات اشتباه مثل زبان چینی و هانگول منظور رو به اطرافیان نمیرسونه ...

نه فقط بحث تلفظ نیست که 

کلا کلمات و جمله بندی ها متفاوته

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بله منم اینطوری متوجه شدم اما دوست داشتم دلیلش رو بدونم

والله من از شما ها میشنوم😆😆😆 کاری به کسی نداریم ما

نه فقط بحث تلفظ نیست که  کلا کلمات و جمله بندی ها متفاوته

متوجهم

میخواستم بدونم که تلفظ ها خیلی مهم هستن یا نه

من دوست لر هم دارم

خیلی خوبیم باهم تاحالا هیچ مشکلی نبوده

ولی خب اره یه سریا بی‌دلیل نسبت به یه سری قومیت ها گارد میگیرن که شاید ازشون بپرسی خودشونم دلیل منطقیی نداشته باشن و بزنن جاده خاکی

از این آدما هم تو هر قومی هست متاسفانه

بعضیا معتقدن لر و ترک با هم نمیسازن و شاید اکه بره اونجا نمیتونه 

خدای خرااااافاتع

من همه ی دوستای بابام ترکن خودمون لر🤣با هم هم می‌سازیم و خیلی در ارتباطیم 

من که اینطوری شنیدم 

همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت می‌زدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)⁦❤️⁩🌌

آدم نژادپرست همه جا پیدا میشه

بعضی ها به این دلیل ممکنه جواب طرفو ندن یا وقتی فارسی حرف میزنه به طرف توهین یا بی توجهی کنند

ان شاءالله این مسئله در قومیت های مختلف به طور کامل برطرف بشه و کسی با این مسائل مواجه نشه

البته بعضی هاشون فارسی  بلد نیستند که البته در اقلیت قرار دارند

ما همه ایرانی هستیم و باید روی اتحاد و هم بستگیمون بیشتر کار کنیم به طوری که اگه کسی به یه شهر دیگه سفر میکنه احساس غربت نکنه

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸