2777
2789
عنوان

کرد و ترک

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 33 پست

کاری به حمایت کردن یا نکردن نداره هر کس با همشهری خودش راحتتره، من خودم با تموم احترامی که برا قومیت ها قائلم به عنوان یه انسان ولی خب نمیتونم با قومیت ها وصلت کنم یا برم باهاشون زندگی کنم چون تفکراتشون متفاوته

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰

من دوستم تبریز درس میخوند ولی بخاطر رفتارهای نژادپرستانه استاداشون انتقالی گرفت.چون استادها حاضر نبودن تو کلاس فارسی حرف بزنند.جالبه بعدا تو تویتر هم دیدم که خیلیا این موضوعو تایید کرده بودن و اونها هم مشابه این برخوردو دیده بودن تو تبریز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم ترکی؟😃

بله باجی😁

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خوب زبونو بلد نیست  غربت هم هست  منم بختیاریم اما اصفهان به دنیا اومد و بزرگ شدم و زندگی ...

اخه کردها و ترک ها همجوار بودند و اصلا لرها نزدیکی مکانی نداشتند که بخوان با هم مشکلی داشته باشند ..تا حالا نشنیدم ..اره زندگی توی تبریز شاید سخت باشه از لحاظ غریب بودن و...

من رفتم تبریز اونقدر بی احترامی دیدم که تاروزی که زندم اونجا نمیرم همشون این طور نیستن ولی خیلیا این ...

من همدانی هستم 

ولی تبریز‌رو شنیدم اگه فارسی‌حرف‌بزنی خوششون نمیاد نمیدونم چقد راسته این‌حرف چون فقط شنیدم

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
من ترکم و چندتا دوست کورد دارم که عاشقشونم

همشون اینجوری نیستن ولی بیسترشون چرا من رفتم تبریز یا اردبیل خیلی بهم بی احترامی شد مخصوصا واسه گرفتن هتل وقتی فهمیدن کوردم  نمیدونم چرا من بد حرف نزدم تو رستورانم برام پیش اومد چون یه لحظه با دوستم کوردی حرف ردم اونا فهمیدن

من رفتم تبریز اونقدر بی احترامی دیدم که تاروزی که زندم اونجا نمیرم همشون این طور نیستن ولی خیلیا این ...

من معذرت میخوام❤️

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

همشون اینجوری نیستن ولی بیسترشون چرا من رفتم تبریز یا اردبیل خیلی بهم بی احترامی شد مخصوصا واسه گرفت ...

متاسفم واقعا😔😔ولی به جای اونا من همه شمارو دوست دارم و بهتون احترام میزارم 🥰

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)