2777
2789
عنوان

مهمون دارم واسه افطار،چی بپزم🥴؟

9524 بازدید | 82 پست

سلام دوستان.

عبادت هاتون قبول.

لطفاً دو سه تا مدل افطار نسبتاً ساده ولی آبرومندانه پیشنهاد بدید.

دوست خانوادگی مون رو دعوت کردم،با هم راحتیم،

به جز کشک و بادمجون و پلو خورشت هر پیشنهادی دارید بگید.

از جزئیات سفره هم بگید لطفاً.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نون پنیر سبزی رولی، خرما زولبیا، شله زرد

سوپ شیر یا حلیم بگیر

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

سوپ برای باز کردن روزه و اینا 

زرشت پلو خوبه ولی میگی پلو نباشه 😬

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
حتمن زولبیا بامیه بذار .. انقدر بدم میاد سفره افطار بدون زولبیا بامیه.. 

مرسی که گفتی،فقط همین یک قلم رو یادم بود😋😁

واسه امشب؟

سوپ جو میتونی بذاری با زرشک پلو

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
سوپ برای باز کردن روزه و اینا  زرشت پلو خوبه ولی میگی پلو نباشه 😬

آخه گفتن خودمو تو زحمت نندازم😌🤣

ما شام فقط تو عروسی پلو میخوریم

حلیم.یا عدسی یا سوپ.نون پنیر سبزی.زولبیا بامیه حلوا.شله زرد.آش رشته.

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤