2777
2789
عنوان

برقاشونو خاموش میکنن نریم خونشون

443 بازدید | 24 پست

با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم ما بخوایم ماشینو ببریم بیرون از پارکینگ خب اون میشنوه بعد با اینکه زمینگیر نیست یکی از دختراش همیشه پیشش میمونه دخترشم متاهله 

بعد هروقت ما زنگ میزنیم دخترش یا نوه ش گوشیو برمیدارن یا میگن دستش بنده یا میگن مریضه خوابه بعد ما میبینیم برق روشنه به طرز عجیبی 3 تا برقو باهم خاموش میکنن بابا نخواید که باور کنم 6 غروب میخوابید🤔

ماهم اونجوری نیستیم که آویزون باشیم یکبار با جاریم این رفتارو کرد اون 3 سال نه خودش اومد نه بچه هاشو میفرستاد ن میذاشت شوهرش به مادرش سر بزنه جوری که برادرشوهرم میومد مادرشو ببینه مثل ابر بهار همو بغل میکردن گریه میکردن بعد میگفتن زنش نمیذاره نباید زنش بفهمه و اینا

الان دگ منم نمیخوام برم خونشون حتی اگر دعوت کرد به شوهرم گفتم تو خواستی برو ولی من نمیام یکمم من عزیز بشم الان اون عروس هر هفته میاد پیشش با بچه هاش و شوهرش 

بخدا مریض میشه من تو خونه خودم خوابم نمیبره یچیزی میخورم همش به فکرشم ای کاش فلانی هم بود و میخورد ولی من همیشه جواب خوبیامو اینجوری از آدما گرفتم

کار درست چیه عزیزای دلم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

امضام

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مث جاریت باش و نرم نشو 

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  
مث جاریت باش و نرم نشو 

بخدا آرزوش بود بخواد بچشو نوه هاشو ببینه انقد دلش میگرفت پیشم گریه میکرد من نمیخوام از ضعفش استفاده کنم به شوهرم میگم تو برو هروقت خواستی هرچقدم خواستی بشین من نمیام

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نرو مگه بیکاری هرکسی رو مثل خودش رفتار کن از قدیم گفتن دوری و دوستی

کار درستیه؟ 

بخدا آرزوش بود بخواد بچشو نوه هاشو ببینه انقد دلش میگرفت پیشم گریه میکرد من نمیخوام از ضعفش استفاده ...

خو تو نرو اما شوهرت هم کم بفرست 

اصلا اینجوری نباشه هر روز بره چون پر میکنن میگن زنت از ما بدش میاد 

بچه هاتم اگه میفرستی خیلی کم بفرست زود صداشون کن بیان 

خودت نرو 

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  
سرسنگین باش خودشون منت میکشن ...مجبوری اخه ...

خب عزیزم میگم ک ماهم آویزونشون نیستیم اونا والا هرجا بخوان باید ما ببریم ولی بعدش میرسیم به چراغای خاموش😂

و بعدم هم شما هم مادرشوهرت نیاز دارین به این دوری 

شما برای برگردوندن احترامتون

مادر شوهرت برای اینکه از این خوشی که زده زیره دلش در بیاد