2777
2789
عنوان

شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 90 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم به نظر من اگه واقعا ناراحتی از این که سحری نبرده و ناراحت رفته.نون پنیری نمیرویی چیزی درست میک ...

اومد دید گشنمع و جیزی نخوردم گفت میخوابم ولش کن سحریشو اماده کردم رفتم دستشویی اومدم رفته بود پیام دادم چرا نبردی گفت کوفت بخورم وقتی تو گشنه ای

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
خا چطور اون نصف غذاش برات بیاره میگی شام درست حسابی. بعد واقعا زشته شوهرت غذاشو بیاره

بابا شوهرم ازاول ماه مبارک که دعوتی میرفت یه بسته اضافه بهشون میدادن میاورد خونه.من فکر کردم امشبم میاره 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
بابا شوهرم ازاول ماه مبارک که دعوتی میرفت یه بسته اضافه بهشون میدادن میاورد خونه.من فکر کردم امشبم م ...

همون تقصیر خودش بوده تو رو بدعادت کرده😁😁😁😁 حقش نون و پنیر بخوره

خداوندا بخاطر همچی شکرت
😢😭

گریه نداره عزیزم. اینکه شوهرت درکت کرده خوبه که.منم باردارم گاهی دلم بهانه میگیره.بشین تا تهش و بخور.برای شوهر جان هم دوتا لقمه نون و پنیر بزار ببره

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
هرکی هرچی میگه هی میگی من غذا میخواستم پس ولش کن برو بخواب برا شوهرتم ناراحت نباش مهم بود برات یه چی ...

میگم فکرکردم مثل بقیه شبها بهشون اضافه میدن .بعدش من رفتم دستشویی تااومدم دیدم رفته اگر بودم نمیزاشتم نبره

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز