2777
2789
عنوان

شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 90 پست
حال‌ام میتونی براش با اسنپ غذارو بفرستی

غذا نیست خیار و نون و پنیر میخوره.گفت کوفت بخورم توهیچ نخوردی .دیگه رفت.میشناسمش بفرستمم نمیخوره

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خو حوصله نداشتم نمیدونستم دیر میاد نگاه کردم دیگه نصف شب بودحوصلم نشد 

عزیزم به نظر من اگه واقعا ناراحتی از این که سحری نبرده و ناراحت رفته.نون پنیری نمیرویی چیزی درست میکردی میخوردی که ببینه گرسنه نخوابیدی و اونم با خوشحالی بره یا دیدی غذا نیورده بهش نمیگفتی گرسنمه میگفتی خوردم غذا

یه سیب زمینی سرخ میکردی..این لوس بازیا چیه😒

بابا من تا شام درست وحسابی نخورم سیر نمیشم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
با عرض معذرت گلم اگه استراحت مطلق نیستی بارداری خدا نکرده دستت که چیزیش نیست غذا درست کن من تا ماه ا ...

حوصلم نشد برایه نفر درست کنم 

پیش میاد...در چنین مواقعی سیب زمینی سرخ کن یا املتی سرهم کن..باور میکنی پیش اومده ک شیره ارده قاطی ک ...

اخه من تا غذای اساسی نخورم سیز نمیشم توبارداری اینجورشدم

نون پنیر میخوری.بلاخره یه چی‌پیدا میشد بخوری که شوهرتم عذاب وجدان نگیره

غذا میخواستم اینا سیرم نمیکنه

شوهرت چطور روش می شه وقتی جایی دعوته غذا اضافه بگیره برات بیاره 

ازاول رمضون هرجا رفت بهش میدادن خودشون نه که خودش بیارع.امشب ازشانس ندادن

چقدر شکمو و لوسی خوب یه چیز پیدا میکردی میخوردی دیگه شیرو بیسکویتی نون پنیری 

بابا خو باردارم فقط با غدا سیر میشم 

2791
2779
2792