zز79 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 414 عنوان یه ماسک موی خونگی 199 بازدید | 10 پست سلام شبتون بخیر تا حالا ماسک موی خونگی درست کردین که نتیجه بخش بوده باشهمن موهام ریزش داره و وزه ماسکی سراغ دارین برای رشد سریع و نرم کنندگی مو 1401/02/01 | 21:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_mami_reza عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 7004 عزیزم برای وزی موهات اولاپلکس بزن هزینه اش هم زیادنیست ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!
_mami_reza عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 7004 عزیزم برای وزی موهات اولاپلکس بزن هزینه اش هم زیادنیست موهات نرم وبراق میکنه موادش میلی هست بستگی به حجم موهات بعدبامقداری آبجوش سردشده روموهات اسپری کن بزعر۴۰مین بمونه ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!
zز79 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 414 عزیزم برای وزی موهات اولاپلکس بزن هزینه اش هم زیادنیست اولا پلکس نشنیدم چیه🙄🙄🙄
چشم_آهو عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 4634 عزیزم برای وزی موهات اولاپلکس بزن هزینه اش هم زیادنیست میشه توضیح بدید؟قبلا نشنیده بودم .الان که شماگفتید زدم نت چند نوع شماره داره.واسه وزی وصاف شدن موکدوم شمارش خوبه؟ میشه توی خونه راحت استفاده کرد؟ زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد
عشققققمممممممم عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 2860 شامپو چهل گیاه دارم خیلی خوبه و روغن آرگان دیسار گیاهی دارم تو تاپیکم کارام ببین
_mami_reza عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 7004 میشه توضیح بدید؟قبلا نشنیده بودم .الان که شماگفتید زدم نت چند نوع شماره داره.واسه وزی وصاف شدن موکدو ... اره خیلی چیزخوبیه خودم زدم هفت ماه هست موهام نرم وبراقه بستگی به اندازه موهات داره مثلا اگه ۱۵میل ببره ۸۰میل ابجوشیده سردشده قاطیش میکنی میزنی موهات۴۵دقیقه میمونه اولاپلکس شماره ۱ رفتی مغازه خودشون برات توضیح میدن دقیق حتی بخواب موهات رنگ ودکلره کنی چندمیل بریزی مثلا یه تیوپ رنگ۷میل میبره بریزی داخلش موهات وزنمیشه برعکس براق ونرم میشه مث رنگ موی سالن هایvIPبدون هیچ اسیبی بزن تونت فیلم آموزش اولاپلکس کامل برات توضیح میده ولی درکل عالیه ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!
چشم_آهو عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 4634 اره خیلی چیزخوبیه خودم زدم هفت ماه هست موهام نرم وبراقه بستگی به اندازه موهات داره مثلا اگه ۱۵میل بب ... ممنون عزیزم😘 زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد