2777
2789
عنوان

یه ماسک موی خونگی

199 بازدید | 10 پست

سلام شبتون بخیر تا حالا ماسک موی خونگی درست کردین که نتیجه بخش بوده باشه

من موهام ریزش داره و وزه ماسکی سراغ دارین برای رشد سریع و نرم کنندگی مو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم برای وزی موهات اولاپلکس بزن هزینه اش هم زیادنیست

موهات نرم وبراق میکنه موادش میلی هست بستگی به حجم موهات بعدبامقداری آب‌جوش سردشده روموهات اسپری کن بزعر۴۰مین بمونه

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  
عزیزم برای وزی موهات اولاپلکس بزن هزینه اش هم زیادنیست

میشه توضیح بدید؟قبلا نشنیده بودم .الان که شماگفتید زدم نت چند نوع شماره داره.واسه وزی وصاف شدن موکدوم شمارش خوبه؟ میشه توی خونه راحت استفاده کرد؟

زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد
میشه توضیح بدید؟قبلا نشنیده بودم .الان که شماگفتید زدم نت چند نوع شماره داره.واسه وزی وصاف شدن موکدو ...

اره خیلی چیزخوبیه خودم زدم هفت ماه هست موهام نرم وبراقه بستگی به اندازه موهات داره مثلا اگه ۱۵میل ببره ۸۰میل ابجوشیده سردشده قاطیش میکنی میزنی موهات۴۵دقیقه میمونه اولاپلکس شماره‌ ۱ رفتی مغازه خودشون برات توضیح میدن دقیق حتی بخواب موهات رنگ ودکلره کنی چندمیل بریزی مثلا یه تیوپ رنگ۷میل میبره بریزی داخلش موهات وزنمیشه برعکس براق ونرم میشه مث رنگ موی سالن هایvIPبدون هیچ اسیبی بزن تونت فیلم آموزش اولاپلکس کامل برات توضیح میده ولی درکل عالیه 

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!