2777
2789
عنوان

با همسرم بحثم شد سر بچه دار شدن

229 بازدید | 16 پست

من ۳۶ سالمه و دو سال ازدواج کردیم جمعا ۵ سال که با همیم ( ۳ سال دوست بودیم) ، هر بار بحث بچه دار شدن میشه هزار تا دلیل میاره که من رو مجاب کنه که بچه دار شدن بده ، و باعث میشه به هدفهامون توی کار نرسیم ، اما من همچنان دوست دارم که مادر بشم ، و ناراحتم که اصلا این حس من رو درک نمیکنه ...و بچه نمیخواد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كلا بچه نميخواد؟ حتي يدونه؟

نمیگه صد در صد نمیخوام ، کاش میگفت صد در صد نمیخواد ... میگه چند سال دیگه هر چی بهش میگم هر سال ریسک بارداری بیشتر و سنمون میره بالا باز دلایل خودش رو میاره که بچه داشتن بدبختی میاره و استرس میاره ، من میفهمم چی میگه اما خب من هم آرزومه مادر بشم

واقعا تو دوستی درموردش حرف نزده بودین؟!  من ب شخصه با همسرتون موافقم ولی ایشونم باید شما رو هم ...

نه واقعا خیلی جدی دوران دوستی صحبت نکردیم چون مطمئن نبودم به ازدواج ختم میشه و توی ذهنم بود که وقتی انقدر بچه های دیگران رو دوست داره لابد بچه ی خودش رو هم دوست داره دیگه 

نمیگه صد در صد نمیخوام ، کاش میگفت صد در صد نمیخواد ... میگه چند سال دیگه هر چی بهش میگم هر سال ریسک ...

ديگه شمام سال هاي آخر استفاده از فرصته.نميگم بعد اون نميشه ولي به قول شما ريسك داره.بگو من فقط يه بچه ميخوام چه الان بيارم چه بعدا پس بهتره الان بيارم كه حوصله دارم.شايد راضي بشع

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
تو این سه سال دوستی و قبل ازدواج باید می‌فهمیدی 😶

اخه هیچ وقت نمیگه صد در صد بچه نمیخواد حتی الان هم نمیگه صد در صد نمیخوام .البته  متاسفانه ! کاش میگفت صد در صد بچه نمیخواد

ديگه شمام سال هاي آخر استفاده از فرصته.نميگم بعد اون نميشه ولي به قول شما ريسك داره.بگو من فقط يه بچ ...

همه ی این حرفها رو بهش زدم 😔 اما احساس میکنم درکم نمیکنه ، خودش مدام دارم سرچ میکنم راجع به مادر شدن اما اهمیت نمیده ، حتی پارسال بهم گفت برو چک اپ کن اگر مسکل نداشتی بچه دار میشیم انجام دادم و باز به روی خودش نیاورد بعد گفت پیش روانشناس برو یه مدت بعد بچه دار میشیم یک سال پیش روانشناس رفتم حالا امروز بهش میگم و هزار تا دلیل میاره که اگه مادر بشی بدبخت میشی و به کارت نمیرسی و باید بیخیال کارت بشی ، من به همه ی اینها فکر کردم اما درک نمیکنه 

2790
2778
2791
2779
2792