2777
2789
عنوان

دخالت

108 بازدید | 10 پست

سلام خانوما خیلی ناراحتم قشنگ مسدونم چند روزی ذهنم مشغول.

ما ینی من و همسرم میخایم تولد یکسالگی بگیریم واس پسرم بعدش خاله ها و عمه ها و دختر خاله های من دعوتن و من یه برادر دارم  ک کوچیک وسلام.و شوهرم ۲ خواهر و ۲ برادرش میان تولد .حالا شوهرم امروز اومده بالا میگ ک خواهرش گفته چطور خاله های زنت میان تولد پس دختر خاله ماهم بیان تولد.اینا اصلا اهل دخالت نبودن با اینک با مادرشوهرم تو ی ساختمونم ولی اصلا اهل دخالت نیس.حالا اینجودی دخالت کرده دخترش خیلی ناراحت شدم شوهرم فک کرد زنگ نمیزنم ولی من زنگ زدم ب خواهرشوهرم و خیلی با ادب گفتم بهش ک شوهرم همه چیو بهم میگ حواست خوب جمع کن و دخالت نکن البته با ادب این.

خیلی ناراحتم احه ب اونا چه بنظرتون خوب کاری کردم؟میترسم دفعه بعد بازم دخالت کنن و شوهرم بهم نگ و بگ نظر خودم بوده و دعوا شه خونمون.تو روخدا ببینا نمیشینن جای خودشون اخه ب شما چه خاله های من و عمه های من خیلی صمیمی ان باما طوری ک جونشونم بخام بهم میدن ولی همسرم با خاله هاش همچین رابطه ای نداره.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جای تو نیستم چون تو عصبانیت انجام دادی اما اینو میدونم نباید میگفتی نادیده میگرفتی یا حداقل غیرمستقیم میفهموندی اما معمولا سکوت باید بکنی وقتی یه رفتاری بیش از اندازه شد میتونی واکنش نشون بدی اما یه جوری که شخصیتت زیر سوال نداره اینو که من میگم سخته واقعا چون صبر و گذشت زیاد میخواد به حرف آسونه

🤍

عزیزم اینکه دخالت کردن خب قطعا کار درستی نبوده اما بزار تجربه خودم رو بهت بگم که تو زندگی مشترک سعی کن بین فامیل خودت و فامیل همسرت فرق نزاری چون باعث کدورت و دلخوری میشه و ممکنه خدا نکرده تو زندگی مشترکتون تاثیر بدی بزاره

حقیقت هیچ وقت نمیمیره حقیقت رو نمیشه کشت نه با گلوله نه با ساچمه نه با باتوم و نه با طناب دار 🕊

عزیزم اینکه دخالت کردن خب قطعا کار درستی نبوده اما بزار تجربه خودم رو بهت بگم که تو زندگی مشترک سعی ...

اخه عزیزم ما هفته ای یکبار حداقل خونه یکی از خاله هام هستیم و دخترخاله هام خب تا این حد صمیمیم.ولی اینا کلا تو یکسال هم همو نمیبینن ولی اینک شوهرم بهم نمیگ اونارو دعوت کنیم و خواهرش میگ و تو زندگیمون موش میدونه خیلی بده.

ن بابا من صبر ندارم

منم مشکل اعصاب دارم تازگیا سعی میکنم جلو خودمو بگیرم سخته اما از خدا بخواه خیلی بخواه که کمکت کنه بتونی تو موقع عصبانیت خودتو کنترل کنی و با دیگران برخورد مناسب داشته باشی بگرد من خیلی میترسم دل کسی رو بشکنم چندوقت پیش دل مادرمو از سر نادونی شکوندم نمی‌دونستم کاری که کردم اشتباهه بعدا متوجه شدم و ازش حلالیت طلبیدم از اون موقع سعی میکنم بیشتر مراقب باشم😔 اگه مردم می‌تونستن جلو زبونسون بگیرن خیلی از دعوا ها و قتل ها و قطع رابطه ها و کینه ها و مریض های روحی روانی از بین رفته بود

🤍
منم مشکل اعصاب دارم تازگیا سعی میکنم جلو خودمو بگیرم سخته اما از خدا بخواه خیلی بخواه که کمکت کنه بت ...

من اینو یاد گرفتم با هرکسی مثل خودش.کسی ک بادب و خداشناس و دخالت نمیکنه مثل خودش و کسی ک موش میدونه مثل خودش

من اینو یاد گرفتم با هرکسی مثل خودش.کسی ک بادب و خداشناس و دخالت نمیکنه مثل خودش و کسی ک موش میدونه ...

با هر کی باید به اندازه ظرفیتش خوبی کنی اما سر جنگ و دعوا نداشته باشی یه جوری باشه که نه سیخ بسوزه نه کباب یعنی جوری باشه که طرف هم بفهمه کارشو هم ازت کینه به دل نگیره 

تا جایی که میتونی مدارا کن گذشت کن اما اگه گذشت و مدارای تو هیچ اثری ندارد باعث سواستفاده میشه باید واکنش نشون بدی اما واکنش مثبت میدونی چی میگم؟ تا جایی که میتونی از دعوا دوری کن شوهر من تو همین دهن به دهن شدنا و‌دعواها کشته شد خودم تا پای مرگ رفتم 😭

🤍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز