2777
2789
عنوان

عسکم 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 61 پست

دوباره گذاشتی لایکم کن 

عکس یهویتو عصر دیدم الان با ارایش ببینمت😂🙂

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️🧡💛

وای مرسی مهربون 

انشالله حاجت روا بشی منم واست میفرستم

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
فداتبشم خانم معلم جونم 😍 از الان پیگه خانم معلمی

خدانکه گلم 😇😘😘😘

انشالله ک بشم خدا از دهنت بشنوه

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
بچه ها آف شد متفرق شیم 🙄

الان جیغ میزنممممممم

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹
خدانکه گلم 😇😘😘😘 انشالله ک بشم خدا از دهنت بشنوه

گلی برات صلوات فرستادم‌حال نداشتم بگم😂🧡

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹
الان مگ عصر نیس    

چرا اما من منظورم ساعت ۴ بود 😂😂😂😂😂

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 
گلی برات صلوات فرستادم‌حال نداشتم بگم😂🧡

مرسی مهربون🥰🥰منم واست میفرستم انشالله حاجت روا بشی عزیزم🤍💛

مرسی مهربون🥰🥰منم واست میفرستم انشالله حاجت روا بشی عزیزم🤍💛

فداتشم انشالله قبول شی حال دلت روشن باشه همیشه🌺💖

فداتشم انشالله قبول شی حال دلت روشن باشه همیشه🌺💖

انشالله عزیزم یه دنیا ممنون😘😘

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز