2777
2789
عنوان

عسکم 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 61 پست

دوباره میزاری

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اولین بار تو نی نی سایت عکس بدون ارایش دیدم 😍

عه پس تاپیکهای من نیومدی چون هروز ک عکس ی هویی میگیرم میزارم 😂تازه اینجا خیلی رسیدم ب خودم مثلا ی آب ب صورتم زدم موهامو بستم 🤕😅😅😅

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
عصبی نیستم 

اها عزیزم  من اینطوری حس کردم  شاید بابت مدل ابروهاتون

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
دوباره میزاری

اگه نمیزاری برم

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

ندیدمممم

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹

کو

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏