2777
2789
عنوان

عسکم 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 61 پست

دوباره گذاشتی لایکم کن 

عکس یهویتو عصر دیدم الان با ارایش ببینمت😂🙂

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️🧡💛

وای مرسی مهربون 

انشالله حاجت روا بشی منم واست میفرستم

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
فداتبشم خانم معلم جونم 😍 از الان پیگه خانم معلمی

خدانکه گلم 😇😘😘😘

انشالله ک بشم خدا از دهنت بشنوه

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
بچه ها آف شد متفرق شیم 🙄

الان جیغ میزنممممممم

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹
خدانکه گلم 😇😘😘😘 انشالله ک بشم خدا از دهنت بشنوه

گلی برات صلوات فرستادم‌حال نداشتم بگم😂🧡

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹
الان مگ عصر نیس    

چرا اما من منظورم ساعت ۴ بود 😂😂😂😂😂

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 
گلی برات صلوات فرستادم‌حال نداشتم بگم😂🧡

مرسی مهربون🥰🥰منم واست میفرستم انشالله حاجت روا بشی عزیزم🤍💛

مرسی مهربون🥰🥰منم واست میفرستم انشالله حاجت روا بشی عزیزم🤍💛

فداتشم انشالله قبول شی حال دلت روشن باشه همیشه🌺💖

فداتشم انشالله قبول شی حال دلت روشن باشه همیشه🌺💖

انشالله عزیزم یه دنیا ممنون😘😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز