2777
2789
عنوان

بحث تو خوابگاه

205 بازدید | 12 پست

تو تاپیک قبلی گفتم ی شخصی هست که همش قصدش مسخره کردنه واینا امروز باز حرفشو تکرار کرد منم خیلی رک بهش گفتم حرفت جالب نیست بعد فهمید ناراحت شدم اومد ب معذرت خواهی ک مثلا از دلم دربیاره،مثلاااا!بعدشم من هیچی نگفتم بعد تو جمع بطور غیر مستقیم که مثلا من بفهمم برگشته میگه بعضیا بهشون زود برمیخوره منم اصلا ب روی خودم نیاوردم..درجواب همچین ادمی باید چی بگم؟بی تفاوت باشم!یابرم جوابشو بدم؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

واااااای ادمای بیشعور این شکلی رو میخام خفه کنم

تو کلاسمون پررررر بود یکیم بود ک خیلی اذیتم میکرد.غصه دانشگامم دارم ک ازین ادما باز دم خورم بشن

کلا حرفاشو ب تخمکت بگیر توجه نکن هرچی گفت اهمیت نده😑

خدایا هوامو داشته باش
واااااای ادمای بیشعور این شکلی رو میخام خفه کنم تو کلاسمون پررررر بود یکیم بود ک خیلی اذیتم میکرد.غ ...

دانشگاه اینش بده هرادمی از هرجایی پاشده اومده باهرفرهنگی،ازین چالشا زیاد پیش میاد

سکوت، اگه میخوای عمرت زیاد بشه سکوت کن. بعضیا برای بی شعوری و نفهمیشون نمیشه حدو مرزی در نظر گرفت با ...

سکوت میکردم همیشه اما چون باهاش میخندیدم تکرار میکرد...اینسری باید خیلی جدی سکوت کنم 

سکوت میکردم همیشه اما چون باهاش میخندیدم تکرار میکرد...اینسری باید خیلی جدی سکوت کنم 

مشکل شما اینه که اون جاهایی که باید کلید شیفت دیلیت رو بزنی فقط کلید دیلیت رو میزنی و اونایی که پاک میشن دوباره برمیگردن.