من ماه چهارمه اقداممه و امروز اگه حساب کنیم دیگه شنبه شده 32ام سیکلمه . قبل از اقدام سیکلام از 32 تا 35 روزه بود اما از وقتی اقدام کردم ماهه اول 29 ماه دوم 35 ماه سوم 31 ماهه چهارمم که هنوز نیومده که ایشاا... نیاد. این ماه روزهای 8 ام 10م 11ام و 13ام اقدام داشتم. البته روز 15 ام سیکلم زیر دلم دردی شبیهه درد پریود داشتم و گذاشتم به حساب تخمکگذاری و 15 ام 16ام 17ام و18ام هم اقدام داشتم. از 18 ام شب تخمدان چپم درد گرفت و تیر میکشید و بعد از چند روز کشاله رانم هم بهمراه تخمدان چپم درد میگرفت و تیر میکشید. یک هفته بعد تخمدان راستم هم اضافه شد وتخمدان راست و کشاله ران راستم هم تیر میکشید. چند شبم هست که شبا خیلی داغ میشم بیشتر شکمم وسینه هام.
این دردهایی که گفتم تا همین الان با من هست ولی چون از بی بی چک یه خط میترسم تست نکردم؛ به نظرتون امیوار باشم؟؟ .
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اینو واسه یکی از دوستام تو یه تاپیک دیگه نوشتم: نمیدونم بهت گفتم یا نه من چهل شب زیارت عاشورا نذر کردم که چهل شب آقا رو به علی اصغرش قسم بدم ناامیدمون نکنه آخر همه دعاهام هم از امام رضا خواستم پیش آقا ضامنم شه من عاشششششششششششششششق امام رضام ته همه مشکلاتم؛ آخر همه گرفتاریهام ؛ وقتی که دیگه احساس میکردم به ته خط رسیدم روم به سوی مشهدش بود و دست به دامن خودش مبیشدم و الحق که هیچ وقتم دست رد به سینه ام نزده ما حتی با وجود فاصله 1000 کیلومتری تا مشهد تو حرم امام رضا عقد کردیم و زندگیمونو همون جا واسه یه عمر بیمه کردیم دیشبم بهش گفتم بهم بچه بدی ندی سرورمی عشقمی مگه آدم از آقا و سرور خودش خدای نکرده رو برمیگردونه ازش واسه خاطر شک و تردید هایی که به دلم اومده بود معذرت خواستم نمیدونم چرا از روزی که بهش متوسل شدم ته دلم اینقدر روشنه.....
راستش و بخواین من اون ماهی که ب ب مثبت شد از روز قبلش نیت کردم زیارت عاشورا بخونم.انگار 1روزم نشد که خدا صدامو شنید و فردای اون روز 40اقا امام حسین بود که ب ب مثبت شد
ای جانم ایشااا... که اقامون ناامیدت نکنه................اینا همه امتحانه الهی بالاخره ادم باید باهاشون کنار بیاد.تا اون بالایی نخواد هیچ برگی از درخت نمیوفته باوتون میشه این جمله ررو نوشتم گریم گرفت
ایشاا... امام حسین و علی اصغر پیش خدا شفیع ماها باشن و دامن همه منتظرا سبز شه دامن شماها هم سبز شه.اوناییی که نی نی دارن هم خدا مواظب نی نی های تو دلشوون با نی نی های زمینیشون باشن نگه دار نی نی منم باشه.امیننننننننننننننننننننننننننننننننننن