2777
2789
عنوان

از بی بی چک وحشت دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3548 بازدید | 315 پست
ایشاا... امام حسین و علی اصغر پیش خدا شفیع ماها باشن و دامن همه منتظرا سبز شه دامن شماها هم سبز شه.اوناییی که نی نی دارن هم خدا مواظب نی نی های تو دلشوون با نی نی های زمینیشون باشن نگه دار نی نی منم باشه.امیننننننننننننننننننننننننننننننننننن
سالم سودا جووون
حرفاااااااااااااااااااااااات خیییییییییییییییلی قشنگ بود و به دلم نشست من مشهدمو قدر اقا رو نمیدونم , رفتم حرم برا تو اون دل شکسته ات مخصوص دعا میکنم "این پیام منو به فال نیک بگیر شاید امام رضا ع از طریق این حقیرگنه کار میخوان جواب سلامت بدن........
"اللهم صل علی محمد و آل محمد"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام فاز عشقم
الهی فدات بشم
خوش به حالت که نزدیک آقایی
من روز نیست این آهنگ (آمده ام شاه پناهم بده) رو گوش نکنم و با دلم نرم مشهدش و دور حرمش نگردم
یا اما غریب یا امام ریوف یا ضامن آهو نامیدمون نکن آقا.......
شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند....
بچه ها تاپیکتون رو خوندم.اینو میگم بدونین معجزه زمانیه که منتظرش نیستی.من آذرما حامله شدم.راستش من 3 ماه اقدام داشتمو ماه 4 با1000 امید رفتم آزمایش روز 30قاعدگی.دقیقا میشد.دوشنبه 9آذر که بعدش رحلت پیامبر و شهادت امام رضا.منفی بود.اون چند روز خیلی دلم شکست و اون چند روز که میرفتیم حرم امام رضا دسته عذاداری دلشکسته دعا کردم.که ماه بعد حاجت بگیرم.باورتون نمیشه هرچی واستادم پری نیومد که نیومد و من 2شنبه هفته بعد یعنی 38سیکل رفتم آزمایشمو دوباره تکرار کردم و بتام 108بود.حتی واسه دکتر هم عجیب بود.چون خودم میدونستم معجزه بوده و امامرضا اینقدر بزرگه که همون ماه حاجتمو داده بود.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
بچه ها تاپیکتون رو خوندم.اینو میگم بدونین معجزه زمانیه که منتظرش نیستی.من آذرما حامله شدم.راستش من 3 ماه اقدام داشتمو ماه 4 با1000 امید رفتم آزمایش روز 30قاعدگی.دقیقا میشد.دوشنبه 9آذر که بعدش رحلت پیامبر و شهادت امام رضا.منفی بود.اون چند روز خیلی دلم شکست و اون چند روز که میرفتیم حرم امام رضا دسته عذاداری دلشکسته دعا کردم.که ماه بعد حاجت بگیرم.باورتون نمیشه هرچی واستادم پری نیومد که نیومد و من 2شنبه هفته بعد یعنی 38سیکل رفتم آزمایشمو دوباره تکرار کردم و بتام 108بود.حتی واسه دکتر هم عجیب بود.چون خودم میدونستم معجزه بوده و امامرضا اینقدر بزرگه که همون ماه حاجتمو داده بود.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
ببخشید 9 دی منظورم ب،د نه آذر.
ببخشید 9 دی منظورم ب،د نه آذر.
دعا کنید معرفتم به حق امام زیاد بشه
بهتون قوووووول میدم تو اولین فرصت زود زود که رفتم از طرفتون زیارت بخونم و همتونو دعا کنم
حتما اما رضا ع که خودشون ما رو کشوندن اینجا و سرحرفشون باز شد مطمئن باشید بهمون انشاءالله نظر کردن
"اللهم صل علی محمد و آل محمد"