2777
2789
عنوان

چطور به شوهر احمقم حرص بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 64 پست

عزیزم همه مردا همینن . هزاران بار شوهرم گفته بزار میشورم شب . نزدیکه اخرشب میشه میبینم پانشد خودم میشورم میگم خوب شستی میدونی مریضم شرمنده میشه تازه. چرا بزرگش کردی اخه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
میدونم بی ربطه  ولی رفته تو مخم  ببین بادمجون شک پررو چجوری میخورن؟؟  در کنار برنج ...

اونی که شکمشو با قیمه پر میکنن؟؟

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال بابا.....جبران کن توم شب ک خواب بود واسش لاک بزن   یا غذای رو ک دوس داره بپز شورش کن ش ...

دام میخواد خفش کنم 

یا بکشمش

یا بزنمش 

از بس ازیتم میکنه 

به صران دارم حرف مزنم سرشو میندازه عین خرررر میره اتاق 

یا باید هزار بارصذاش کنی تا ج بده 

متنفرم ازش متوجهی 

ای کاش نابود بشم 

به خدا خستم کرده 

هر چی بهش میگم؟ میگه زود باش حرف تو بزن کار دارم حوصلع ندارم حوصلتو ندارم 

خنده ندازه انقدر سرم درد میکنه  که ای کاش بمیرم راحت شدم  خونه بابام عشق و حال میکردم&nb ...

اینکه حرصت درمیاد منم درکت میکنم دیروز کمر درد پریودی داشت نابودم میکرد یک عالمه ظرف بود حوصله نداشتم بچینم تو ماشین خودم شستم بعد گفتم یه جارو بنداز توروخدا بدموقع است الان شاید مامانت اومد خونمون

گفت خستم گفتم منم اذیتم باید برم سینک  و گاز رو تمیز کنم غذای بچه رو بدم پوشکش عوض کنم و نماز هم نخوندم الان قضا میشه گفت باشه الان جارو میکنم بذار بعد فیلم.انقدررررر بهش گفتم حرصم دراومد واقعا مردا همینن دیگه

کاربری تعلق داره به خودم(باران و دوستم مهسا)
بادمجون شکم پر  اون. ک داخلش گوشت چرخ کرده و گشنیز و جعفری و سیر میریزن  عکسش تو گوگل هس ...

بهش میگن محشی

عزیزم همراه با برنج سرو میشه خیلیم خوشمزه هستش

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
واو دعوا سرقابلمه😂😂

بعد از شیشه مربا این مد الان 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم خانم ها من آقا هستم وامااااا. گناه من خندادن بود گناه شما ترکاندن و امااااا غافل از اینکه منم خدایی دارم با سیم کارت فراوان و اماااااااا از دادن هر گونه کلمات رکیک عزیزم   و اینا خود داری کنید   از دادن عکس هم معذوریم چراا چون ممکنه در حین دیدن عکس مشغول غذا درست کردن باشید و انگشت پلو بخورید با تشکر مستر مشهدی 
دام میخواد خفش کنم  یا بکشمش یا بزنمش  از بس ازیتم میکنه  به صران دارم حرف مزنم س ...

اینکه یخچال طبیعیه....ـفقط جبران کن کاراشو

مرد ایقدم خونسرد نوبره

پرتوان برگشتممم  نی نی یارا شیر مادرتون ایقدمنو تعلیق نکنیدماچ به کله همتون  
واسه یه قابلمه نشستن انقد ناراحتی ،معلومه تازه عروسی ،دخترم مرد ایرانی ازین هنرا نداره خودتو اذیت نک ...

اخه تنها این نیس بزار بگم 

مثلا ازش سوال میپرسم ج نمیده 

صداش میکنم ج نمیده 

حرف میزنم نگاه نمیکنه 

سوال میپرسم ج نمیده 

هر چی هم بهش میگم میگه حوصلو ندلرم

ای کاش میتونستم طلاق بگیرم 

مطمئنا بخاطر یه ظرف نشستن گریه نکردی لابد خیلی اذیتت میکنه سر بی تفاوتی و حرص میخوری

گلم دنیا دو روزه حداقل یه روزشو خوش باش حق داری دلت بخواد شوهرت همدمت باشه ولی شاید کلا بلد نیست تو بهش یاد بده تا خوشیش واسه جفتتون باشه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
فعلنه که نمیتونم ولی بعد میرم حتما

من بهت گفتم حالا به فکرت بودم گفتم ان شاءالله که خال مهمی نباشه نمیخوام نگرانت کنم ولی چون اطلاعاتی دترم راجع بش وظیفه میدونم بهت بگم.گاهی ایجاد خال ها نشانه بیماری های پوستی خطرناک هست دورازجونتون.مادرشوهرم یه خال رو دستش افتاده بود بدون اینکه پیگیر شه تا اینکه یه روز زخم میشه همون قسمت پوستش میره دکتر ازمایش میکنه میگه ملانوما هست.دکتر گفته بود نسبت به خال هایی که از قبل نبوده و ایجاد شده و یا خال هایی که داشتین اما تغییر حالت میده و قرینه نیستن باید پیگیر باشین

کاربری تعلق داره به خودم(باران و دوستم مهسا)