2777
2789
عنوان

چطور به شوهر احمقم حرص بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 64 پست

وا خب به سیم دست نزن به مایع حساسی ام دستکش بپوش مردا کلا همینن بخاطر این چیزا حرص میخورین😅😅😅شوهر منم همینه میگه دس نزن مریضی خسته ای فلانی خودم بعد میشورم این شستنش میره تا روز بعد آخرم خودم میرم میشورم با اینکه نمیدونم بخاطر وایتکسه یه مایع دستم پر خال شده ولی ارزش نداره دعوا

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا حرص میده  حرف میزنم عین خررررررررررررر سرشو میندازه میره اتاق

دستکش بپوش و بشور ناراحتی نمیخواد

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
توروخدا یکی جاب من بده؟ این سوالو مغزمو نابود کرد انقد بش فکر کردم 💔💔😓😓😭😭😥😥😪

چی

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
واو دعوا سرقابلمه😂😂

خنده ندازه انقدر سرم درد میکنه 

که ای کاش بمیرم راحت شدم 

خونه بابام عشق و حال میکردم 

الان هر روزم گریه اس 

ای کاش موقع جواب بله لال میشدم چلاغ میشدم 

به حرفام گوش نمیده 

یه ساعت باید بگم نوید نوید نوید با تواما 

جواب بده 

خررررررر به تمام معناس

واسه یه قابلمه نشستن انقد ناراحتی ،معلومه تازه عروسی ،دخترم مرد ایرانی ازین هنرا نداره خودتو اذیت نکن ،با خودت بگو اگه من تنها زندگی میکردم هم بالاخره ظرف جم میشد باید میشستم کلفت ک نمیاد بشوره

خدایا شکرت برای همه چیز
برا خال ها برو دکتر حتما سرسری نگیر

فعلنه که نمیتونم ولی بعد میرم حتما

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
خنده ندازه انقدر سرم درد میکنه  که ای کاش بمیرم راحت شدم  خونه بابام عشق و حال میکردم&nb ...

حالا خودت رو ناراحت نکن با گریه که کاری درس نمیشه 

زندگی جایی شروع میشه که ترس تموم بشه👌️https://daigo.ir/secret/51185717236