عزیزان و خواهران و... تو این شب ثواب هاتون رو اعمال خیرتون رو هدیه بدید به نیت ظهور امام زمان و سلامتی امام زمان و خوشنودی خدا 🙏♥✔️فرج رو هیچوقت خواهشا فراموش نکنید
امیدوارم خدا اول فرج امام زمان بعد حاجت شما و همه دوستان بحق شب عزیز روا کنه منم جدا شدم متاس ...
سلام انشاالله بعضی وقت ها هست طلاق به صلاحه برادر من هم طلاق کرد😭😭اما جالب اینجاست بعد چند وقت متوجه شد فردی که باهاش ازدواج کرده بود با کسی در رابطه بوده ببین تقدیر خدا چقدر قشنگه 😍😍
هیچ چیزی تو این دنیا اتفاقی نیست اما من بنده ی بدی هستم در حقم دعا کن❤️💔
خدا بهت برکت بده انشاالله خدا دستمونو بگیره نجات بده تا نرفتیم از این دنیا گناهانمونو ببخشه 😭وقتی قبر ها رو میبینه بعضی وقت ها تنش میلرزه اما دیگه جایی که باید رفت اگر خوب باشند که خوشبحالشون اگر نه که با اعمالشون مار و عقرب و..
😭😭😭إن شاالله خدا ما رو به پدر مهربونمون امام زمان ببخشه💔التماس دعا
انشالله خواهرم انشاالله امشب نامه اعمالمون رو ایشون میبینه فرشته ها براش میارن خدا کنه کم و کاستی و بدی دید حلال کنه وای از بغضش خیلی ادم دلش میلرزه وقتی امامش مولاش گریه میکنه برای شیعه های امتش 😭خدا ظهورشو نزدیک کنه ایشون گفته تو احادیث برای ظهورم خدا رو قسم بدید به حق حضرت زینب که ظهورم رو نزدیک کنه همانا فرج من فرج شماست 😭