2777
2789
عنوان

عزیزان

49 بازدید | 12 پست

عزیزان و خواهران و... تو این شب ثواب هاتون رو اعمال خیرتون رو هدیه بدید به نیت ظهور امام زمان و سلامتی امام زمان و خوشنودی خدا 🙏♥✔️فرج رو هیچوقت خواهشا فراموش نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم خدا اول فرج امام زمان بعد حاجت شما و همه دوستان بحق شب عزیز روا کنه  منم جدا شدم متاس ...

سلام انشاالله بعضی وقت ها هست طلاق به صلاحه برادر من هم طلاق کرد😭😭اما جالب اینجاست بعد چند وقت متوجه شد فردی که باهاش ازدواج کرده بود با کسی در رابطه بوده ببین تقدیر خدا چقدر قشنگه 😍😍

سلام انشاالله بعضی وقت ها هست طلاق به صلاحه برادر من هم طلاق کرد😭😭اما جالب اینجاست بعد چند وقت متو ...

هیچ چیزی تو این دنیا اتفاقی نیست 

اما من بنده ی بدی هستم در حقم دعا کن❤️💔

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
هیچ چیزی تو این دنیا اتفاقی نیست  اما من بنده ی بدی هستم در حقم دعا کن❤️💔

خدا بهت برکت بده انشاالله خدا دستمونو بگیره نجات بده تا نرفتیم از این دنیا گناهانمونو ببخشه 😭وقتی قبر ها رو میبینه بعضی وقت ها تنش میلرزه اما دیگه جایی که باید رفت اگر خوب باشند که خوشبحالشون اگر نه که با اعمالشون مار و عقرب و..

خدا بهت برکت بده انشاالله خدا دستمونو بگیره نجات بده تا نرفتیم از این دنیا گناهانمونو ببخشه 😭وقتی ق ...

😭😭😭إن شاالله خدا ما رو به پدر مهربونمون امام زمان ببخشه💔التماس دعا 

😭😭😭إن شاالله خدا ما رو به پدر مهربونمون امام زمان ببخشه💔التماس دعا 

انشالله خواهرم انشاالله امشب نامه اعمالمون رو ایشون میبینه فرشته ها براش میارن خدا کنه کم و کاستی و بدی دید حلال کنه وای از بغضش خیلی ادم دلش میلرزه وقتی امامش مولاش گریه میکنه برای شیعه های امتش 😭خدا ظهورشو نزدیک کنه ایشون گفته تو احادیث برای ظهورم خدا رو قسم بدید به حق حضرت زینب که ظهورم رو نزدیک کنه همانا فرج من فرج شماست 😭

انشالله خواهرم انشاالله امشب نامه اعمالمون رو ایشون میبینه فرشته ها براش میارن خدا کنه کم و کاستی و ...

😭😭😭💔الهی قربونشون بشم امام غریب  امشب آیا کجا قرآن سر گرفتن💔💔💔اللهم عجل لولیک الفرج 

😭😭😭💔الهی قربونشون بشم امام غریب  امشب آیا کجا قرآن سر گرفتن💔💔💔اللهم عجل لولیک الفرج  ...

اللهم عجل الولیک الفرج بحق زینب الکبری و بحق فاطمه و حسن و حسین انشاالله😭