2777
2789

ازخدا بخواه به حق این شبا شفات بده تاازماازین راه حلا نخوای فقط قاتل نبودیم تو این سایت 

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

نکن.خودکشی آغاز مصیبت هاست

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه  امشب؟

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

مرگ نخواه 😊اینو خواهرانه بهت میگم فقط وقتی به فکر خودکشی میفتی که هنوز به اندازه کافیی درد نکشیدی پس دردت تموم نمیشه بخند بزار از رو بره غم 😊😊انقدر درد میکشی تا پخته بشی این میل خودته بسوزی یا پختگی بشه برات

یه صلوات برای سلامتی امام زمان و خوشبختی خودم مهمونم کنید 🌺🌺🌺🌺🌺

منم خیلی دلم گرفته،دلم بعضی وقتا مرگ میخواد.

ولی به پدر و مادرم ک فکر میکنم یکم اروم میشم.

فقط میتونم بت بگم زندگی همینه همه مشکل دارن،همه گرفتارن،و زندگی و خوشبختی ک همه منتظریم یه روز بیاد همین روزاس که داره میگذره،پاشو به خودت بیا،قانون زندگی اینه،فقط برا تو نیست.

وایسا بجنگ،نه فرار کن

گاهی خودکشی همون بیتفاوتیه

اینکه دست و دلت نلرزه خودکشیه

اینکه مچاله کنی خودتو تو عمق قلبت بندازی خودکشیه.

بیخیال دل رنجورت بشی خودکشیه

خودکشی قرار نیست نفس نکشیدن و زیر یه خروار خاک بودن باشه

همینکه صدای قلبت رو به مغزت نرسونی خودکشیه

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
مرگ نخواه 😊اینو خواهرانه بهت میگم فقط وقتی به فکر خودکشی میفتی که هنوز به اندازه کافیی درد نکشیدی پ ...

ازت خوشم اومد 

ولی این حرفارو صد بار خودم به بقیه گفتم اما به جایی رسیدم که احمیتی نداره برام

من به برنج سوخته نمیگم ته دیگ

چرا مشکلت چیه

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

همش تاپیک خودکشی هرشب میام 

خدایا بسه دیگه 😫🚶‍♀️

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام