ازخدا بخواه به حق این شبا شفات بده تاازماازین راه حلا نخوای فقط قاتل نبودیم تو این سایت
مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن
روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)
دختر نازنینم…
تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزهها اتفاق میافتند.
مرگ نخواه 😊اینو خواهرانه بهت میگم فقط وقتی به فکر خودکشی میفتی که هنوز به اندازه کافیی درد نکشیدی پس دردت تموم نمیشه بخند بزار از رو بره غم 😊😊انقدر درد میکشی تا پخته بشی این میل خودته بسوزی یا پختگی بشه برات
یه صلوات برای سلامتی امام زمان و خوشبختی خودم مهمونم کنید 🌺🌺🌺🌺🌺
فقط میتونم بت بگم زندگی همینه همه مشکل دارن،همه گرفتارن،و زندگی و خوشبختی ک همه منتظریم یه روز بیاد همین روزاس که داره میگذره،پاشو به خودت بیا،قانون زندگی اینه،فقط برا تو نیست.
🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ