2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همه چی

بخدا همه مشکل داریم دنیا خودش انقد کوتاه  هست و زود میگذره ارزش خودکشی نداره واقعا

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
چرت نگو  دارم داغون میشم تو این دنیا

هر کس به هر علتی که خودکشی کنه، تو اون دنیا همون درد و رنج که علت خودکشیش بوده، همراهشه و لحظه ای رهاش نمی کنه. با این تفاوت که اینجا فرصت هست ولی اونجا دیگه فرصتی نیست.

ازت خوشم اومد  ولی این حرفارو صد بار خودم به بقیه گفتم اما به جایی رسیدم که احمیتی نداره برام ...

من نمیدونم چقدر درد کشیدی اذیت شدی ولی یچیزی میدونم اونم اینه که ۴ حالت داره یا اینکه تو خودت دفنشی و یه زندگی سیاه و سفید و بی روح کل عمرت ۲یا انقدر درد بکشی تا به بیتفاوتی برسی جای که توجه محبت خودکشی و.....برات مسخره و بی اهمیت بشه ۳ کل عمرت رو به شکایت و گله و اذیت کردن خودتو جلب توجه و ..... هدر کنی ۴ به هرچی شده بخندی یه ماسک از من حالم خوبه و خوشبختی بزنی روصورتت و جار بزنی تو خوشحال ترینی تا غم هات باور کنن و برن و شادی ها باور کنن و بیا و خودت رو نجات بدی 

یه صلوات برای سلامتی امام زمان و خوشبختی خودم مهمونم کنید 🌺🌺🌺🌺🌺

به این فکر کن که مشکلات سال های قبلت چقدر الان ارزششون کم شده. قطعا چند سال دیگم به مشکلات الانتم همین دید و داری

منم چند بار به خودکشی فکر کردم و الان خوشحالم که اینکار و نکردم