2777
2789

چنددقه شیرمیخوره؟شاید رفلاکس داره معدش شیرو پس میزنه؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به زور بهش نده خب. هرموقع گرسنه بشه خودش گریه میکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چون در همه حال در حال گریه کردنه نمیفهمم کی گشنش میشه مجبورم ساعت بگیرم 

خب ببرش دکتر. چرا نبردیش تاحالا؟ حتما رفلاکسی چیزی داره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بیشتر صاف و ابکی همون شیر که خورده بالا میاد

دکتر بردین؟؟من پسرم تا ۹ماهگی اینجور بود و بعد خود به خود خوب شد ،ولی دکتر می‌گفت شیر بریده بریده مشکلی نداره،وزن گرفته بچه تون به صورت طبیعی و درست؟؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
خب ببرش دکتر. چرا نبردیش تاحالا؟ حتما رفلاکسی چیزی داره

بردم گفت کولیک داره رفلاکس خفیفم داره ولی گفت بچست گناه داره داروش بدم هیچی نداد فقط گفت 20 دیقه اروغش بگیر

بردم گفت کولیک داره رفلاکس خفیفم داره ولی گفت بچست گناه داره داروش بدم هیچی نداد فقط گفت 20 دیقه ارو ...

واااا. ببرش یه دکتر دیگه بچه گناه داره اذیت میشه

2790
2778
2791
2779
2792