2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین 😊

590 بازدید | 45 پست

بچه ها سلام 

چجوری سعی میکنین زندگی آروم و خوبی داشته باشین؟ 

چجوری بدی های طرف مقابل رو تحمل میکنین؟ 

چجوری صبوری میکنین؟ 

یکم بگین ❤

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دلم میشکنه گاها دم نمیزنم خوردنی اینا درست میکنم هم سرم گرم میشه هم فکر میکنه به فکر شکمشم و ...

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

من خیلی تحمل میکنم فقطم بخاطربچه هام شوهرم آدم خوبیه ولی اصلا تفاهم نداریم ولی خب گاهی میگم مثلا طلاق بگیرم برم به کی مرداهمه سرو ته یکی ان پس باید تاجایی که میشه سازش کرد

قنادخونگی🍰

دلم میشکنه گاها دم نمیزنم خوردنی اینا درست میکنم هم سرم گرم میشه هم فکر میکنه به فکر شکمشم و ...

چقدر خوب ❤❤

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

سکوت میکنم سعی میکنم به جای دعوا و‌قهر بشینم باهاش حرف بزنم که من ناراحت شدم و فلان و اینکه روزای خوبمو یادم بیاد و سر خودمو گرم میکنم که نخوام هی فکر کنم

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡