2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 31 پست

ذهنتو درگیر نکن مگ اون مادرش تا کی بالا سر بچهاشه دعوت کرده شامتو درس کن ولی ازش بخاه کمکت کنه الان تو واسه خانواده اون نه میاری توام بخاهی خانوادتو دعوت کنی اون نه میاره درگیر این‌چیزها نباش بیشتر از مادر شوهرت جلو شوهرت تعریف کن بعد نتیجه عکس میگیری 

ازما که گذشت اما..خداوحق!
چرا اینجوری می‌کنی مگه چیه خب اگه خانواده خودتم بودن اینجور میگفتی یه مهمانیه دیگه کاری نداره که مگه ...

من قبلا یه سقط داشتم و ماشالله کم جمعیت نیستند و باید همش جلوشون خم و راست بشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ننش گفته غذا میپزه 

خب خونه خودش چرا جمع نمیشید وا ادم اختیار خونه خودشو نداره 

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
چرا واقعا همه چیزو بلدین ربط بدین به خانواده خود ادم😐خانواده ادم درک دارن نمیان بگن فلانی رو دعوت ک ...

واقعا خانواده من اصلا نمیان من بزور بهشون میگم حداقل همین یه شب تا راضی میشن میان .ولی خانواده شوهرم از عید تاحالا دفعه سومشونه که میان خونمون

واقعا خانواده من اصلا نمیان من بزور بهشون میگم حداقل همین یه شب تا راضی میشن میان .ولی خانواده شوهرم ...

من مادرم نمیره خونه خواهرم میگه وضع گرونه اینام اول زندگیشونه بزار اونا بیان اینجا بعد یه سری کاربر فقط بلدن مزه بندازن انوقت درک نمیکنن که خانواده ادم علاوه براینکه دخترشونو درک میکنن دامادشونو هم درک میکنن برعکس قوم شوهر

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
خب خونه خودش چرا جمع نمیشید وا ادم اختیار خونه خودشو نداره 

میگه شما رفتید مهمونی خونه اونها والان نوبت شماست که مهمونشون کنید

منم میگم فوقش باید پنج ماه دیگه صبرکن تا بچه دنیا اومد ولیمه بچه دعوتشان میکنیم

من مادرم نمیره خونه خواهرم میگه وضع گرونه اینام اول زندگیشونه بزار اونا بیان اینجا بعد یه سری کاربر ...

مادرشوهر من اینطوری نیست خونه بچه هاش باید بره 

الان امروز ۳۰۰هزارآزمایش رفتم و هفته دیگه سونو دارم و دوباره پول باید بدیم و مهمونی هم که هزینه اش کلی میشه 

میگه شما رفتید مهمونی خونه اونها والان نوبت شماست که مهمونشون کنید منم میگم فوقش باید پنج ماه دیگه ...

وا مگه مهمونی رفتن و دادن اجباره ماهم میریم خونه اینو اون میخوریم یا اونا میان خونه ما میخورن و هیچ کس توقع نداره اون یکی پس بده

مادرشوهر من اینطوری نیست خونه بچه هاش باید بره  الان امروز ۳۰۰هزارآزمایش رفتم و هفته دیگه سونو ...

بله خودم خبر دارم هزینه بارداری بالاس و واقعا نمیدونم چرا قوم شوهر ایرانی اینقدرررررر زبون نفهمن یه مهمونی مگه شامه کلی هزینه دیگه هم داره

وا مگه مهمونی رفتن و دادن اجباره ماهم میریم خونه اینو اون میخوریم یا اونا میان خونه ما میخورن و هیچ ...

نمیدونم حتما براشون اجباره منم میگم بزار زایمان کنم بعد 

نمیدونم حتما براشون اجباره منم میگم بزار زایمان کنم بعد 

از الان بگو نه ان شاالله بعد زایمان از خجالتشون در میام و تمام

بله خودم خبر دارم هزینه بارداری بالاس و واقعا نمیدونم چرا قوم شوهر ایرانی اینقدرررررر زبون نفهمن یه ...

هرچی میخام حرص نخورم نمیشه گفتم دیگه ازاین به بعد باهاشون رفت وآمد نداشته باشم

هرچی میخام حرص نخورم نمیشه گفتم دیگه ازاین به بعد باهاشون رفت وآمد نداشته باشم

آفرین همین کار خوبه

من قبلا یه سقط داشتم و ماشالله کم جمعیت نیستند و باید همش جلوشون خم و راست بشی

از شوهرت کمک بخواه خب بعدش از الان تا یکشنبه وقت داری دیگه کم نیست ک

♥️دلیل زندگیم همسرم وپسرم♥️
چرا واقعا همه چیزو بلدین ربط بدین به خانواده خود ادم😐خانواده ادم درک دارن نمیان بگن فلانی رو دعوت ک ...

خب ببین منم مامانم اینا پارسال عید اومدن خونمون شام خوردن حتی امسال عید هم نیومدن فقط اومدن چند ساعت وایسادن و رفتن با اینکه من هفته ای یه بار میرم یه روز میشینم خونشون ولی خب مادرشوهر این چیزا رو درک نمیکنه میگه خونه پسرمه و از این حرفا و انتظارشون زیاده استارتر هم بهتره بخاطر یه مهمانی با شوهرش دعوا راه نندازه از شوهرش و مادرشوهرش اینا کمک بخواد و مهمونی رو راه بندازه .شما نی نی سایتی ها فقط بلدین آدمو پر کنین و دعوا درست کنین😒

♥️دلیل زندگیم همسرم وپسرم♥️