2789
عنوان

دعوا

421 بازدید | 31 پست

سلام ظهر شوهرم گفت یکشنبه خاله ام و پسر خالم وخانوادمو دعوت میکنم خونمون منم همون لحظه فهمیدم مادرش بهش گفته مهمونی کنی .بخدا دیگه خسته شدم مادرش خیلی دخالت میکنه تو زندگی پسراش . انگار تواین خونه من آدم نیستم هرمهمونی باشه خودسرانه خودش یا با مادرش تصمیم میگیرند 

(درضمن من باردارم ) به شوهرم میگم حداقل به خاطر بارداریم مهمونی نکن اصلا منو درک نمیکنه 

میخام ازاین به بعد با مادرشوهرم نرم وبیام قطع رابطه کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگوحالم بده...بایذاستراحت کنم...غذاازبیرون بخره 

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
چرا اینجوری می‌کنی مگه چیه خب اگه خانواده خودتم بودن اینجور میگفتی یه مهمانیه دیگه کاری نداره که مگه ...

چرا واقعا همه چیزو بلدین ربط بدین به خانواده خود ادم😐خانواده ادم درک دارن نمیان بگن فلانی رو دعوت کن دم به دقیقا انتظار ندارن حتی اگه بیان مهمونی از صفر تا صد رو کمک میکنن 

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
ببین عزیزم بنظرم خودتو بزن به بی حالی غذاهم درس نکن تا

حالش جا بیاد مهمونا هم اومدن همش بگو سرم در میکنه دلم درد میکنه تا هم اونا خجالت بکشن نرن خونه زن حامله هم شوهرت

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم: