سلام بچه ها خوبین ظهر بخیر نماز روزه هاتون قبول من ۲ روزه پریودم بچه ی کوچیک هم دارم امروز اومدم خوب و تموم بود و سوسیس بندری برای شوهرم درست کنم آخر کار دیدم نمکدان باز بوده و من همه ی نمک ها رو ریختم تو غذا شور شده بود مطمعنم کار شوهرم بوده چون قبلش برا خودش ریخته بود تو ماست پرسیدم گفت نه کار من نیست بعدش باهام بحث کرد ک چرا میخوابی چرا ساعت ۲ همش برا من غذا درست میکنی شماها مگه ساعت چند نهارتون آماده هست من همیشه ۲ آماده هست ۲ رسمی چه کنم خسته میشم میخوابم صبح ها کمی
یه کتکی هم خوردم واقعا هر روز باید فکر شکم بود خسته میشه آدم هر روز باید بگیم چ درست کنیم چ بخوریم خوش ب حال اونا ک در هفته چند بار غذای بیرون سفارش میدن😔😔😔😔😔😔
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده