2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیجی کالایی ك 30هزینه پستشه فک نمیکنم چیز هزار تومانی داشته باشه خریدش به هزینهٔ پستش اصلا نمی ارزه

من اشتراک دیجی پلاس گرفتم بعد ۴ تا کالا که بخری حالا پولش هر اندازه که باشه ارسالش رایگانه. میخوام چارتا چیز هزاری یا دوهزاری بگیرم ببینم واقعا ارسالش رایگان میشه یا نه 🤣

من اشتراک دیجی پلاس گرفتم بعد ۴ تا کالا که بخری حالا پولش هر اندازه که باشه ارسالش رایگانه. میخوام چ ...

خودکار و مداد اینا میشه

بر هر خوان که بِنْشَستَم خدا رزّاق بود🕊️🤍
من اشتراک دیجی پلاس گرفتم بعد ۴ تا کالا که بخری حالا پولش هر اندازه که باشه ارسالش رایگانه. میخوام چ ...

اهااا خب نمیدونم بنظرم یه چیزی لااقل بگیرین به دردتون بخوره حالا قیمتش زیاد پایین نباشه😂🤭

در یکی از همین روزهای بـی جـان، جـان میبخشد خـدا...🤍🍀

اشتباه میکنی دیجی پلاس ارسالش برای ۴تا سفارش پشت هم رایگانه فرقی هم نداره چی بخری چندتا بخری 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن