2777
2789
عنوان

چله صلوات 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 527 پست
چشم اره چله برا شهید ابراهیم هادیه  فقط اونجا حواسم نبود نوشته بودم شهید ابراهیمی 🤕

آها

اشکالی نداره گلم

فقط باب این پرسیدم که من نیت ایشون کردم میخاس مطمعن بشم

وخدایی که بشددددت کافیست❣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیشتر از 40نفر شدیم اگه میخوام بازم شرکت کن اشکالی نداره

مادر همسرمم میخواست گفتم اگه امکان داره یدونه ام واسه ایشون بردارم . و اینکه دقیقا از فردا شروع کنیم ؟ چون دیدم یکی از دوستان پیشنهاد دادن از جمعه شروع بشه

عزیزم چله از فردا شروع میشه ❌❌❌🌸 100تاصلوات هدیه به روح شهید ابراهیم هادی 🌻 ال ...

باشه ممنونم ازینکه اطلاع دادی خدا از هممون قبول کنه🤲🏻

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
40روز هر روز تگتون میکنم برا یاداوری چله 💜

ممنونم.لطف میکنید.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
مادر همسرمم میخواست گفتم اگه امکان داره یدونه ام واسه ایشون بردارم . و اینکه دقیقا از فردا شروع کنیم ...

اره از فردا شروع کنیم شهدات هم هست  دیگه به همه دوستان گفتم از فردا شروع میکنم کاشکی قبل اینکه بقیه تگ کنم میگفت 🤕

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞

اره از فردا شروع کنیم شهدات هم هست  دیگه به همه دوستان گفتم از فردا شروع میکنم کاشکی قبل اینکه ...

باشه عزیزم منم از فردا شروع میکنم ، فقط اینکه بگم به مادر همسرمم با بهشون بگم پر شده؟

باشه عزیزم منم از فردا شروع میکنم ، فقط اینکه بگم به مادر همسرمم با بهشون بگم پر شده؟

نه گلم بگو اونم بخونه  💛

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞

عزیزم چله از فردا شروع میشه ❌❌❌🌸 100تاصلوات هدیه به روح شهید ابراهیم هادی 🌻 ال ...

ممنون عزیزم

التماس دعا

لطفا امشب برام دعا کنین🌹

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
عزیزم چله از فردا شروع میشه ❌❌❌🌸 100تاصلوات هدیه به روح شهید ابراهیمی 🌻 التماس دعا 🤲

ممنون از اطلاعاتت گلم 

همچنین♥️

فقط من یکم گیج شدم شهید ابراهیم هادی یا ابراهیمی؟ اگه ابراهیمی...حمیدرضا ابراهیمی یا مرتضی ابراهیمی؟

سلام عزیزم من چله زیاد دارم شاید نتونم هر روز صلوات بفرستم لطفا اسم منو از لیستت حذف کن که مدیون نشم بعدا