2777
2789
عنوان

چله صلوات 💚

2288 بازدید | 527 پست

چله روزي 100تا صلوات هديه به روح شهيد مطهر ابراهيم هادي 🌿

عزيزاني كه ميخوان شركت كنن. پست بزارن تا تگشون كنم هر روز 

توجه ❌❌❌هر وقت 40 نفر شدیم چله شروع میشه  موقع شروع هم تگتون میکنم تا بدونین 💚

دوستان این شهید خیلی حاجت میده شرکت کنین 🌼

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با افتخار فقط باید یادم بندازین 😍😍

چشم  

من همه اونایی که شرکت کردن تگ میکنم هر روز ♥

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
فقط من میخام از عردا شروع کنم . 

نمیشه صبر کنی حداقل 10 نفر جمع کنم  دست جمعی شروع کنیم دور هم بیشتر ثواب داره

ولي به هر حال هر جور تو راحتي عزيزم 💚

منم عزیزم التماس دعا

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏

میخونم به نیت کار شوهرم

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره
اخه وقت ندارم ..

باشه گلم هر جور راحتي. بخون

قبول باشه التماس دعا 💚

منم هستم فقط تگم کنین یادم نره

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

از کی شروع میشه بستم رو به اتمامه😕😓

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
از کی شروع میشه بستم رو به اتمامه😕😓

هر وقت 40نفر شديم. 🌺

اگه ميخواي موقع شروع تگت ميكنم اگه نت داشتي ميدوني ديگه