2777
2789
عنوان

چله صلوات 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 527 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم.تا چند روز ؟

40روز

هر روز تگتون میکنم برا یاداوری چله 💜

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞

نمیشه صبر کنی حداقل 10 نفر جمع کنم  دست جمعی شروع کنیم دور هم بیشتر ثواب داره ولي به هر حال هر ...

سلام قبول باشه همگی حاجت روا بشیم ان شاءالله بحرمت خون پاک شهدا 

منم شرکت میکنم به نیت سلامتی وفرج امام زمان و فروخته شدن خونمون هرچه زودتر  ان شاءالله اسمم زهرا هست 

عزیزم چله از فردا شروع میشه ❌❌❌🌸 100تاصلوات هدیه به روح شهید ابراهیمی 🌻 التماس دعا 🤲

باشه چشم

اول تاپیک گفتین شهیدابراهیم هادی ولی اینجانوشتین شهیدابراهیمی که!

لطفامیشه هرروزتکم کنی یادم نشه،ممنون

خیرشوببینی

وخدایی که بشددددت کافیست❣
باشه چشم اول تاپیک گفتین شهیدابراهیم هادی ولی اینجانوشتین شهیدابراهیمی که! لطفامیشه هرروزتکم کنی ی ...

چشم

اره چله برا شهید ابراهیم هادیه  فقط اونجا حواسم نبود نوشته بودم شهید ابراهیمی 🤕

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞

عزیزم ممنونم ۴۰ نفر تکمیل شدن ؟

بیشتر از 40نفر شدیم اگه میخوام بازم شرکت کن اشکالی نداره

ببخشید این روز ها قمر در عقرب هست میشه ازجمعه شروع کنید شروع چله در این روز ها خوب نیست 

جدی نمیدونستم  

دیگه به بچه ها گفتم از فردا شروع میشه بخاطر شهادت اینا گفتم از همچین روزی شروع کنیم

توکل به خدا 🤕🤲