2777
2789
عنوان

چله صلوات 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 527 پست
چطوریه >>؟؟ من سه تا حاجت دارم برای قبولی پسرن تو دانشگاهی که ثبت نام کرده و برای پیدا کردن خو ...

روزی صدتا صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی   البته این چله امروز تموم شد

چرا که نه به نیت این شهید چله بگیر خیلی حاجت میده تو گوگل سرچ کن درموردش

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@samirsob     @fniloofar    ‍ ofar @denizjan     @مهتابم ...

خدا خیرت بده دوست عزیز ان شاءالله که حاجت همه براورده بشه حاجت ماهم داخلش و ممنونم از شما برای زحماتتون و اینکه هر شب به ما یاد آوری کردید 

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
قبول باشه از همگی التماس دعا اسی چهارشنبه ۱۱ ذی القعده تا عید قربانم میشه ۴۰ روز و حاجت میده میتونی ...

عزيزم يه گروه تو واتساب برا اين چله تشكيل دادم دوست داشتي ميتوني شركت كني اونجا. روزي 100ذكر لاالله الا الله

لينك گروه بسم الله عضو بشين

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞

چطوریه >>؟؟ من سه تا حاجت دارم برای قبولی پسرن تو دانشگاهی که ثبت نام کرده و برای پیدا کردن خو ...

عزيزم يه گروه تو واتساب برا چله تشكيل دادم دوست داشتي ميتوني شركت كني اونجا. روزي 100ذكر لاالله الا الله.

لينك گروه بسم الله عضو بشين

عزيزم يه گروه تو واتساب برا اين چله تشكيل دادم دوست داشتي ميتوني شركت كني اونجا. روزي 100ذكر لاالله ...

میشه من عضو بشم ولی همینجا باشم.نمیتونم تو واتساپ عضو بشم

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
میشه من عضو بشم ولی همینجا باشم.نمیتونم تو واتساپ عضو بشم

اوكي عزيزم از فردا چله شروع ميشه تگت ميكنم 🌟

مرسی ازت😍

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

عزیزم میشه مادرمم تو چله شرکت کنند؟؟؟ممنون میشم

اره عزيزم اشكالي نداره هر كي خواستي بگو يا دوستات تو ني ني سايت. تگشون ميكنم هر روز

اره عزيزم اشكالي نداره هر كي خواستي بگو يا دوستات تو ني ني سايت. تگشون ميكنم هر روز

ممنونم ازت

@samirsob     @fniloofar    ‍ ofar @denizjan     @مهتابم ...

ممنون عزیز دلم خیلی زحمت کشیدی منم وقت نداشتم هی ببام اعلام حصور کنم انشالله که همه مون حاجت روا بشیم البته من نیت کرده بودم جواب آزمایشای پسرم خوب باشه که الحمدلله خوب شده بازم ممنون عزیز دلم❤

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏

روز اول چله ذکر لا اله الا الله روزانه 100فرستاده شود

عزیزانی که یاشون میمونه تا اخر و نیازی به تگ کردن نیست بگن روز اخر چله روز عید قربان میشه التماس دعا حاجت روا بشین

گلی تو تاپیک اخرم پست بزار تا کنار بقیه بچه ها تگت کنم

روز اول چله ذکر لا اله الا الله روزانه 100فرستاده شود عزیزانی که یاشون میمونه تا اخر و نیازی ...

مرسی التماس دعای فراوان