2777
2789

من تاپیک قبلیت رو خوندم

شرایطت مثل منه

خودم ۷۹ هستم

خواستگار ۶۹ اومده بود

همه میگفتن به ۲۶ سال دیگه از این کمتر نمیاد برو

یه جوری میگفتن احساس میکردم ۵۰ سالمه

کاش زودتر ازدواج میکردم که الان ۱۰ سال بزرگتر برام نیاد😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تاپیک قبلیت رو خوندمشرایطت مثل منهخودم ۷۹ هستمخواستگار ۶۹ اومده بودهمه میگفتن به ۲۶ سال دیگه از ا ...

وای دقیقا اخه مشکل اینجا مورد خوب نیومد واسم . الان من از این پرسیدم درامدتون حدودا چقدره گفت حقوق خصوصیه و تو پسر نیستی لزومی نداره بهت توضیح بیشتری بدم

سوال من

شما چرا دوست دارین همسرتون شاغل باشه

نیازی به درآمدش ندارم ولی خوبه بفهمه کار چیه بفهمه دنیا یعنی چی تو جامعه باشه بفهمه و در ضمن ضرری هم نداره مثلا میخوایم خونه عوض کنیم یا ماشین بخریم بده کمک کنه؟

بعد همین ادم اعتقاد داشت حقوق یه چیز خصوصیه اصلا نباید گفت . حالا موقعیت شغلی خفنی هم نداشت ولی ادعا رو داشته باشید

وای دقیقا اخه مشکل اینجا مورد خوب نیومد واسم . الان من از این پرسیدم درامدتون حدودا چقدره گفت حقوق خ ...

چقدر پر رو بوده

راستی تاپیک اولت رو هم خوندم انگار خوندم حرفایی که تو ذهنم رو نوشتم

شرایط مون کپی همه

ولی فرقش اینه من یه مریضی ژنتیکی به اسم پیسی هم دارم

سوال منشما چرا دوست دارین همسرتون شاغل باشهنیازی به درآمدش ندارم ولی خوبه بفهمه کار چیه بفهمه دنیا ی ...

خواستگار من که گفتم ۱۰ سال ازم بزرگتر بود یه مغازه خیاطی داشته بیکار می نشسته اونجا تا سالی یبار یه نفر لباس بیاره بدوزه

بعد سالها از استخدامی قبول شده معلمی

مامانش کم مونده بود منو قورت بده انقدر زبونش دراز بود و فیس و افاده داشت

در حالی که حقوق معلمی واقعا پوز دادن نداره

در ضمن پسرا خیلیییی راحت قبول میشن معلمی چون رقابت شون خیلییی کمه

چقدر پر رو بودهراستی تاپیک اولت رو هم خوندم انگار خوندم حرفایی که تو ذهنم رو نوشتمشرایط مون کپی همهو ...

عزیزم روی خودت اصلا عیب نذار . یکی از دوستامم اینجوریه پوستش اوایل خیلی اعتماد به نفسش ضعیف بود ولی الان اصلا اهمیت نمیده چون منو بقیه دوستام بهش گفتیم والا کسی اصلا به این مسئله توجه نمیکنه تو الکی برای خودت داری مشکل تراشی بزرگی میکنی ، رفته رفته استرس و اعصابشو که کنترل کرد جلوی بزرگ شدن لکه هارو هم گرفت

عزیزم روی خودت اصلا عیب نذار . یکی از دوستامم اینجوریه پوستش اوایل خیلی اعتماد به نفسش ضعیف بود ولی ...

اره منم وقتی کمتر فکر میکنم استرس کم میشه لکه کمتر میزنم

ولی خب با پدر مادرم داعم دارم جنگ میکنم

اونا میگن پیسی رو قایم کن به همین خواستگارای داغونت برو

منم قبول نمی کنم

من ازش درمورد اعتقادات و توقعات و شرایط زندگیش پرسبدم

تهش اینو گفت

سوالاتتون با احترام با محتوا نیستش

من گفتم بفرمایید شما سوال با محتوا بپرسید

گفت حضوری دیدمت میپرسم

بچه ها این عکس منو دیده ها

منم گفتم:

با خانواده صحبت کردم به نظرم خیلی با شما اشتراک اخلاقی ندارم و لزومی نمیبینم حضوری شمارو ببینم.

ان شاالله شخص مناسبی سر راهتون قرار بگیره.

با احترام متقابل موفق باشید

سلام اصلا برام مهم نیست جوابت منفیه یا مثبت فقط خواستم اینو بگم از عمد یه دونه گفتما سوالت بی مایه است اینجوری بهت برخور رو خودت کار کن انعطاف داشته باش وگرنه اذیت میشی از من گفتن همیشه گل و بلبل نیست موفق باشی.

خواستگار من که گفتم ۱۰ سال ازم بزرگتر بود یه مغازه خیاطی داشته بیکار می نشسته اونجا تا سالی یبار یه ...

وای منم یکی اومده بود این مدلی با این تفاوت که قبلا دستگاا پز اینا نصب میکرده و تازه پارسال معلمی قبول شده بود ۳۵ سالش بود . مامانش حتی تا قد منو پرسید انگار کور بود

خواستگار من که گفتم ۱۰ سال ازم بزرگتر بود یه مغازه خیاطی داشته بیکار می نشسته اونجا تا سالی یبار یه ...

وای منم یکی اومده بود این مدلی با این تفاوت که قبلا دستگاا پز اینا نصب میکرده و تازه پارسال معلمی قبول شده بود ۳۵ سالش بود . مامانش حتی تا قد منو پرسید انگار کور بود

اره منم وقتی کمتر فکر میکنم استرس کم میشه لکه کمتر میزنمولی خب با پدر مادرم داعم دارم جنگ میکنماونا ...

ان شاالله که درست میشه عزیزم ولی خودتم مسئله اتو بزرگ جلوه نده واقعا

وای منم یکی اومده بود این مدلی با این تفاوت که قبلا دستگاا پز اینا نصب میکرده و تازه پارسال معلمی قب ...

منم مثل تو امسال فرهنگیان شرکت کردم ولی خوب ندادم قبول نمیشم

دو ساله خونه ام پدر مادرم به چشم پیر دختری که گوشه خونه نشسته منتظر خواستگاره منو می بینن به زور میگن هر کس اومد برو

کاش ارشد خونده بودم حداقل خونه نبودم

یکسال استخدامی دادم

یک سالم فرهنگیان

عمرم بر باد رفت

شما چرا ارشد ندادی؟

منم مثل تو امسال فرهنگیان شرکت کردم ولی خوب ندادم قبول نمیشمدو ساله خونه ام پدر مادرم به چشم پیر دخت ...

من واقعیتش روم نشد بابت ارشد پول بگیرم از خانواده و خب در تلاشم شغل پیدا کنم با این خاستگارای داغون امیدی به ادامه تحصیل ندارم حداقل اگه شاغل بشم دستم میره جیب خودم