2777
2789
عنوان

چله صلوات 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 527 پست
از کی شروع میشه بستم رو به اتمامه😕😓

روز 39از شروع چله صلوات هدیه به روح شهید ابراهیم هادی 💛

التماس دعا 🤲

❌❌گروه ختم اذکار و....تو وات دارم لینکش نمیتونم اینجا بزارم چون ممنوعه و تعلیق میشم هر کی خواست عضو بشه درخواست بده لینک براش میفرستم ❌❌❌

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الان چله تموم شده یا شروع شده

نه گلي فردا تموم ميشه

اسمت تو ليست از قبلا نوشتم و تگت ميكردم بعد نوشتم اونايي كه يادشون ميمونه بگن ديگه روزانه تگ نكنم تو هم فكر كنم گفتي يادت ميمونه. اخه من ليست نوشته بودي

الان چله تموم اين مدت انجام ندادي؟

نكنه اشتباهي تگت نكردم اينهمه وقت

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞

روز 39از شروع چله صلوات هدیه به روح شهید ابراهیم هادی 💛 التماس دعا 🤲 ❌❌گروه ختم اذکا ...

عزیزم از همگی قبول باشه

من هر روز خوندم 

ولی متاسفانه دو روز مشکل واسم پیش اومد البته با فاصله نه پشت سر هم...یادم رفت یه روز دیر تر خوندم امیدوارم بچها منو حلال کنند..🙏 

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
عزیزم من اینجا بهت گفته بودم که نمیخوام فکر کنم خودت اشتباه کردی

اها خوبه. فكر كردم تو چله هستي و تگت نكردم حتما يادم رفت اسمت از ليست حذف كنم

ببخشيد وقتت گرفتم

@elena75     @رونیا83     @nazgolara     @فاطمه458   &n ...

سلام.خوانده شد.

التماس دعا دارم.🌱💚

همیشه تگم کنید.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
@گلسفیدی     @شمعدونیطلایی     @نفیسه68 ‍  @گلرنگ     ...

سلام مهربون من هر روز خوندم فقط اگه ی وقت تو تعدادش یکم اشتباه کرده باشم دوستان حلال کنن

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
امروز نه خرداد... چندروز گذشته چندروز مونده گلم

عزیزم امروز روز اخر چله ست

قبول باشه 

منم تگ کن،ان شاءالله خونه دار بشم دعام کنید🙏🏼👍🏼

@دختر_قویm  

@1379mm  

@ماماگل  

@سایام  

@اعتصامی  

روز اخر چله  قبول باشه عزیزان 🤲شرمنده نت نداشتم نتونستم ظهری تگتون کنم 

منم بنویسید

@samirsob  

@fniloofar  ‍ ofar

@denizjan  

@مهتابم  

@برو_بابا_سیرابی  

روز اخر چله  قبول باشه عزیزان 🤲شرمنده نت نداشتم نتونستم ظهری تگتون کنم