o__o_ مدیر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3213 عنوان چله صلوات 💚 | مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 527 پست چله روزي 100تا صلوات هديه به روح شهيد مطهر ابراهيم هادي 🌿عزيزاني كه ميخوان شركت كنن. پست بزارن تا تگشون كنم هر روز توجه ❌❌❌هر وقت 40 نفر شدیم چله شروع میشه موقع شروع هم تگتون میکنم تا بدونین 💚دوستان این شهید خیلی حاجت میده شرکت کنین 🌼 خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞 1401/01/31 | 01:08 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3213 وای ببخشید فکرکردم این چله برای امروز زدین سلام عزیزماشکال نداره ❤ خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞
blueeeesky عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 14744 @برو_بابا_سیرابی @mrsmm @helen1234 4 @blueeeesky ... ممنون عزیزم التماس دعا💙
رونیا83 عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 14698 @رونیا83 @elena75 @maryمریم586 @معصومه82 ... سلام.فرستاده شد.💚🌱هر روز تگم کنید. و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3213 منم تگ کن،ان شاءالله خونه دار بشم دعام کنید🙏🏼👍🏼 @denizjan @ماماگل @سایام @دختر_قویm @1379mm روز 39از شروع چله صلوات هدیه به روح شهید ابراهیم هادی 💛التماس دعا 🤲❌❌گروه ختم اذکار و....تو وات دارم لینکش نمیتونم اینجا بزارم چون ممنوعه و تعلیق میشم هر کی خواست عضو بشه درخواست بده لینک براش میفرستم ❌❌❌ خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3213 منم بنویسید @blueeeesky @دنیاپسرم @دخترتابستانههههههه @mrsmm @helen1234 34روز 39از شروع چله صلوات هدیه به روح شهید ابراهیم هادی 💛التماس دعا 🤲❌❌گروه ختم اذکار و....تو وات دارم لینکش نمیتونم اینجا بزارم چون ممنوعه و تعلیق میشم هر کی خواست عضو بشه درخواست بده لینک براش میفرستم ❌❌❌ خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3213 منم هستم فقط من ی حاجتی رو برا خودم درنظر میگیرم♥️ @برو_بابا_سیرابی @deli_shoon @7234398 8@لیلای_بی_همتا @لیلای_بی_همتا روز 39از شروع چله صلوات هدیه به روح شهید ابراهیم هادی 💛التماس دعا 🤲❌❌گروه ختم اذکار و....تو وات دارم لینکش نمیتونم اینجا بزارم چون ممنوعه و تعلیق میشم هر کی خواست عضو بشه درخواست بده لینک براش میفرستم ❌❌❌ خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3213 سلام منم انشالله شرکت میکنم التماس دعا @75lena @maryمریم586 6@معصومه82 @مهسان93 روز 39از شروع چله صلوات هدیه به روح شهید ابراهیم هادی 💛التماس دعا 🤲❌❌گروه ختم اذکار و....تو وات دارم لینکش نمیتونم اینجا بزارم چون ممنوعه و تعلیق میشم هر کی خواست عضو بشه درخواست بده لینک براش میفرستم ❌❌❌ خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3213 لطفا منم بنویس @elena75 @رونیا83 @nazgolara @فاطمه458 8@emamzaman روز 39از شروع چله صلوات هدیه به روح شهید ابراهیم هادی 💛التماس دعا 🤲❌❌گروه ختم اذکار و....تو وات دارم لینکش نمیتونم اینجا بزارم چون ممنوعه و تعلیق میشم هر کی خواست عضو بشه درخواست بده لینک براش میفرستم ❌❌❌ خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3213 @صبا79 @shina87 @سلین روز 39از شروع چله صلوات هدیه به روح شهید ابراهیم هادی 💛التماس دعا 🤲❌❌گروه ختم اذکار و....تو وات دارم لینکش نمیتونم اینجا بزارم چون ممنوعه و تعلیق میشم هر کی خواست عضو بشه درخواست بده لینک براش میفرستم ❌❌❌ خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3213 سلام منم هستم @گلسفیدی @شمعدونیطلایی @نفیسه68 @گلرنگ @jooj روز 39از شروع چله صلوات هدیه به روح شهید ابراهیم هادی 💛التماس دعا 🤲❌❌گروه ختم اذکار و....تو وات دارم لینکش نمیتونم اینجا بزارم چون ممنوعه و تعلیق میشم هر کی خواست عضو بشه درخواست بده لینک براش میفرستم ❌❌❌ خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3213 سلام گلم لطفا ب منم یاداوری کن ممنون @fniloofar @اعتصامی @مهتابم @mona1373mm @اقدامی روز 39از شروع چله صلوات هدیه به روح شهید ابراهیم هادی 💛التماس دعا 🤲❌❌گروه ختم اذکار و....تو وات دارم لینکش نمیتونم اینجا بزارم چون ممنوعه و تعلیق میشم هر کی خواست عضو بشه درخواست بده لینک براش میفرستم ❌❌❌ خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3213 هنوز اگه جا هست منم هستم لطفا @samirsob روز 39از شروع چله صلوات هدیه به روح شهید ابراهیم هادی 💛التماس دعا 🤲❌❌گروه ختم اذکار و....تو وات دارم لینکش نمیتونم اینجا بزارم چون ممنوعه و تعلیق میشم هر کی خواست عضو بشه درخواست بده لینک براش میفرستم ❌❌❌ خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3213 اگه جا هست منم میخوام باشم روز 39از شروع چله صلوات هدیه به روح شهید ابراهیم هادی 💛التماس دعا 🤲❌❌گروه ختم اذکار و....تو وات دارم لینکش نمیتونم اینجا بزارم چون ممنوعه و تعلیق میشم هر کی خواست عضو بشه درخواست بده لینک براش میفرستم ❌❌❌ خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3213 ببخشید این روز ها قمر در عقرب هست میشه ازجمعه شروع کنید شروع چله در این روز ها خوب نیست روز 39از شروع چله صلوات هدیه به روح شهید ابراهیم هادی 💛التماس دعا 🤲❌❌گروه ختم اذکار و....تو وات دارم لینکش نمیتونم اینجا بزارم چون ممنوعه و تعلیق میشم هر کی خواست عضو بشه درخواست بده لینک براش میفرستم ❌❌❌ خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3213 میخونم به نیت کار شوهرم روز 39از شروع چله صلوات هدیه به روح شهید ابراهیم هادی 💛التماس دعا 🤲❌❌گروه ختم اذکار و....تو وات دارم لینکش نمیتونم اینجا بزارم چون ممنوعه و تعلیق میشم هر کی خواست عضو بشه درخواست بده لینک براش میفرستم ❌❌❌ خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞