2777
2789
عنوان

حسرت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 7432 بازدید | 206 پست
[QUOTE=234273911]بابا سرکاریه میدونه اینجا حساسن زده کی این روزا ۴تا بچه میاره؟ اسمشم گذاشته حسرت پس ...

والا. همسایه مون. خانمه. شش تا پسر داره.  همسن خودمه. ولی بنده خدا سرطان سینه گرفته. میگه کاش دختر داشتم. بعد میگه من تو چشم رفتم از بس گفتن پسر داری.   اینا همش امتحانه. اون ذوق دخترای منو می‌کنه منم پسراش میبینم ذوق زده میشم

نام مستعار حذف شود

والا. همسایه مون. خانمه. شش تا پسر داره.  همسن خودمه. ولی بنده خدا سرطان سینه گرفته. میگه کاش د ...

طبیعت آدمی همینه

غصه نخور حتما حکمتی داره

حالا که نگهش داشتی صبور باش و توکل کن بخدا

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله  متاسفانه بعد از هشت سال.  فاصله  با بچه آخری.  رژیم گرفتم. سی کیلو کم کردم. ...

ببخشید قصد توهین ندارم ولی برام اصلا بارداری ناخواسته قابل قبول تیست خودم ده ساله متاهلم واینو غیر ممکن میدونم، کسی که مراقبت کنه به این راحتیا باردار نمیشه کاش حالا که قصد بچه دارشدن مجدد نداشتید بهتر جلوگیری میکردید

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
ببخشید قصد توهین ندارم ولی برام اصلا بارداری ناخواسته قابل قبول تیست خودم ده ساله متاهلم واینو غیر م ...

حق با شماست چون هیچ وقت مشکل ناباروری و تنبلی شدید تخمدان نداشتی من از وقتی که متاهل شدم همیشه در حال درمان. برای بارداری بودم بچه اول سه سال طول کشید باردار شدم. دومی هم شیره به شیره بود.  دیگه تا چهار سال جلوگیری داشتم بچه نخواستم سومی رو با کلی درمان و رژیم جنسیت و ای یو ای. باردار شدم بازم دختر شد  اینم بگم. هفت سال طول کشید برا سومی  بعدش تا دو سال اول جلوگیری طبیعی داشتم ولی بشدت چاق شدم وزنم. رفت بالای صد کیلو. جوری که تا دو سال اصلا عادت ماهانه نشدم دکتر که رفتم گفت احتمال باروریت خیلی کمه.  و دارو مصرف میکردم که یائسگی به تاخیر بیفته.  یهو به خودم اومدم تصمیم گرفتم لاغر کنم. توی نه ماه سی  کیلو کم کردم. عادت ماهانه م منظم شد دیگه بدون آمپول و مصرف دارو عادت شدم دو ماه اخیر راستش یه خرده ترسیدم گفتم نکنه باردار شم. ولی به خودم دلداری دادم گفتم. هشت ساله نشدم دیگه نمیشم. یکی از لوله های تخمدانم مسدود بود  میگفتم شانس بارداریم کمه  و خوش خیالی خودم کار دستم. داد 

نام مستعار حذف شود

بچه هم پسر خوب هم دختر.  من سه تا دختر دارم.  چی میشد اینم پسر بشه دهن. شوهر و خاندانش بست ...

منم برات دعا کردم پسر بشه .ولی طرز حرف زدنت اشتباهه

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

سقط قتله

قتل یعنی گرفتن حق حیات از یک موجود نیم سانت یا ۱۸۰ سانت

بابا پس ما که چند قلو زاییدیم چی بگیم؟

خون اون بچه زندگیت رو داغون میکنه. زندگی اون بچه ات رو هم داغون میکنه.

نکن.

گروه حمایتی دارم

مالی مشاوره ای تغذیه پزشکی... درخواست بده پیام بده بهم

معرفیت میکنم.

حتی برای بابای بچه شغل جور میکنن...

نکن

زندگیت داغون میشه

یه عده اینجا یا پول  گرفتن یا اهدافشون نامعلومه عاشق سقطن. به حرف اینا گوش نکن. اینا بوی شیطان میدن...

سقط حرامه از لحظه تشکیل جنین

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
ما که راضی بودیم با سه تا دختر. بهاش کنار اومدیم. بچه هم نمیخاستیم.  ولی. چهارمی سخته.  با ...

ببین علم و دانش پزشکی میگه زمانی که نطفه بسته میشه جنسیت هم مشخصه ولی خواست خداوند بالاتر از هر علمی هست و کتاب مفاتیح بعد از قران برای مسلمانهاست 

توی مفاتیح فک کنم حاشیه مفاتیح باشه ی دعایی هست خیلی خیلی مجرب هست نوشته دعا برای پسر شدن طفل 

این دعا صد در صده به اعتقاد و اعتماد کامل بخونش انشالله بچه ات پسر میشه حتما حتما باید اسمش بذاری محمد از همین الان محمد صداش کن 

و دیگه اینکه بذار مردم هر چی دلشون میخواد بگن اصلا برات مهم نباشه چون در دروازه رو میشه بست ولی در دهن مردم رو نه 

روی ماه بچهاتو ببوس و شکر خدا کن که خیلیها در حسرت دختران شما هستن 

صلاح باشه یا نباشه مادر. سه تا دختر هستم. هیچ مادری هم برا بچه ش بد نمیشه.  چهارمین رو نمیخاستم ...

پس دلتو روشن کن و بسپر به خدا... رفتی سونوگرافی پسر بود 

مارو تگ کن مام خوشحال شیم 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست