2777
2789
عنوان

حسرت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 7432 بازدید | 206 پست

[QUOTE=234273911]بابا سرکاریه میدونه اینجا حساسن زده کی این روزا ۴تا بچه میاره؟ اسمشم گذاشته حسرت پسر🤣🤣🤣 @نی_ ...[/QUOTE 

همچین عجیب نیست یکی از اقوام اولین بچش و که باردار شد دختر بود سقط شد دومین بچش پسر و سومی هم پسر شد شدیدا دختر میخواستن چهارمی رو باردار شد دو قلو دختر که نشد بمونن سر زایمان هردو به رحمت خدا رفتن همین ماه برای 5 بار زایمان کرد پسر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هر پدر و مادری  دوس دارن هر دو جنسیت رو داشته باشن  منم پسر دارم  دلم دختر میه ...

نه اخه من از اول و از همون بچگی ارزوم داشتن دختر بود چون نه خواهر دارم نه دخترخاله و دختردایی و غیره و الانم نه خواهرشوهر نه جاری. فقط مادرم هست. غیر مادرم هیچ زنی دورم نیست برای همین همیشه در حسرت دختر بودم. 

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
میگم. هر دو جنسش خوبه مگه میشه سیب دوست داشته باشی بگی پرتقال دوست ندارم.    بچه هم پسر خو ...

اون که بله من عاشق پسرمم و جونمم براش میدم ولی میگم دیگه من دورم پر مرده زن فقط مادرم هست و هیچکسی رو ندارم غیر مادرم برای همین ارزوی دختر دارم

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
عزیزم هر پدر و مادری  دوس دارن هر دو جنسیت رو داشته باشن  منم پسر دارم  دلم دختر میه ...

ما که راضی بودیم با سه تا دختر. بهاش کنار اومدیم. بچه هم نمیخاستیم.  ولی. چهارمی سخته.  بازم دختر باشه.  حالا که اومده. توی این زندگی. کاش پسر بشه ماهم مزه پسر بفهمیم. بخدا به والله. سخته. چهار تا دختر.   مردم یه دونه بچه دارن من احمق  توی این گرونی سختی.  چهار تا چهارتا. میارم

نام مستعار حذف شود

ما که راضی بودیم با سه تا دختر. بهاش کنار اومدیم. بچه هم نمیخاستیم.  ولی. چهارمی سخته.  با ...

خدا بزرگه انشالله همونی بشه  ک  میخوای  من حس  میکنم با اومدن هر بچه ای  خدا ب اون خونه نعمت و برکت میده 

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته