2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با چه جرعتی خودت و سپردی به اونا،

مجبور شدم پلاکتم پایین بودم نمیدونستم بیمارستان دولتی بستریم نکردن فرستادم بیمارستان بانک خون که اگه خونریزی بند نیومد بهم پلاکت بدن که همینم شد.این بارداری هم پلاکتم پایین دارم قرص آهن میخورم هر شب خدا کنه بالا بره والا همون مکافات دارم 

مجبور شدم پلاکتم پایین بودم نمیدونستم بیمارستان دولتی بستریم نکردن فرستادم بیمارستان بانک خون که اگه ...

نه انشالله دیگه اون مکافات و نداری این یکی راحت راحت انجام میشه

خسته ترینم
نه انشالله دیگه اون مکافات و نداری این یکی راحت راحت انجام میشه

خدا خودش کمک کنه یه دکتر با انصاف که پول پرست نباشه پیدا بشه منو نجات بده .ممنون انشاالله برای شما هم خوب باشه به نظرم برو سزارین هرچی باشه افتادگی پیدا نمیکنی افتادگی خیلی بده 

اولی هستی؟میشه دلیل آورد من چون دومی هستم لعنتیا قبول نمیکنن میگن بمیری باید طبیعی بشه اگه نه باید آ ...

آره اولیه،اخه زیرمیزی چیه دیگه بیمارستان کم پول میگیره به دکترم جدا پول بدم دیگه صدای شوهرم در میاد والا،بهش نگفتم زیر میزی میگیره

خسته ترینم
خدا خودش کمک کنه یه دکتر با انصاف که پول پرست نباشه پیدا بشه منو نجات بده .ممنون انشاالله برای شما ه ...

دکترا همه پولکی شدن،الان دکتر من زیرمیزی میگیره،منم جرات نمیکنم به شوهرم بگم صداش در میاد بابا

خسته ترینم

واسه زایمان پول باید خرج کرد من سر بچه اولم خونه خریدیم یعنی خالی بودیم الان اگه مسمم بشم برای سزارین دوتا النگو دارم میفروشم هرطور شده پول جور میکنم به شوهرمم گفتم چون سر بچه اولم تا دو سال کارم گریه و تجدید خاطرات بود خدا اگه میخواست کمکم می‌کرد و نمیذاشت این بلا سرم بیاد